Mergi pe „Intuition” când vrei o cafea bună

Un espressor automat pentru acasă? Krups Intuition m-a convins că da, este o idee bună. Mai ales că în această perioadă are și o reducere de 39% pe emag.

Sunt atât de multe moduri de a-ți prepara o cafea bună încât la mine totul depinde doar de dispoziție, de momentul zilei, de cât timp am sau de locul în care sunt. Astfel, de câteva zile în bucătărie și-a făcut loc și noul Krups Intuition, primul espressor automat pe care-l folosesc așa că nu voi face comparații, ci voi povesti doar ceea ce mi-a plăcut mie după primele zile de utilizare.

Krups Intuition

Dimineața, prima prioritate este cafeaua. Apoi restul. De la filtru la mokka pot, de la un V60 la o capsulă de cafea. Totul depinde de ce am chef să beau, de cât timp am și cât de repede vreau să-mi dezlipesc ochii de fapt.

Așa cum spuneam, pentru primul meu espressor automat am ales Krups Intuition. Mi-a plăcut, în primul rând, designul și faptul că nu ocupă foarte mult spațiu. Apoi, pentru că numele Intuition mi se părea că mă va scuti să tot bâjbâiesc când trebuie să-mi fac un espresso sau când trebuie să curăț aparatul.

Krups Intuition

Și, trebuie să recunosc, după telefon, Krups Intuition este primul gadget pe care l-am instalat și folosit fără să deschid ghidul de utilizare. Și la mine asta chiar e mare lucru. Recomand însă răsfoirea ghidului pentru că mai găsești lucruri interesante care te vor ajuta să obții în fiecare dimineață o cafea perfectă pentru gustul tău.

Am înțeles rapid ce face fiecare buton, atât când vine vorba de prepararea cafelei, cât și când atunci când vine vorba de procesul de întreținere al aparatului. Poți alege între trei tipuri de cafea: ristretto, espresso sau lungo. În plus, pentru fiecare dintre cele trei tipuri ai și trei opțiuni diferite în ceea ce privește cantitatea de apă. Mi-a plăcut și cum face spuma de lapte și mai ales cât de ușor se curăță aparatul după aceea.

Dacă vrei să-ți faci un ceai pe parcursul zilei ai un buton doar pentru apă fierbinte, așa că și asta se rezolvă rapid.

Krups Intuition poate memora și două “rețete” personalizate de cafea și poate prepara concomitent două cafele. Asta în cazul în care împarți plăcerea de a sta la o cafea cu cineva în fiecare dimineață.

Nu mi-am băgat mâinile la interior, dar cei de la Krups se laudă că sistemul Quattro Force optimizează fiecare etapă în procesul de obținere a cafelei – o râșnire cu 20% mai rapidă comparativ cu alte modele Krups, presare perfectă, extracție avansată și golirea automată a sistemului după fiecare utilizare. A, și nici nu trezești toți vecinii când faci o cafea 😉

Krups Intuition

Totodată, sistemul inteligent de semnalizare luminoasă te avertizează când nivelul de apă sau cafea din rezervor au scăzut. Ori când colectorul de zaț aflat în partea frontală și tăvița de scurgere pentru picături sunt la capacitate maximă. Mai exact, cele două LED-uri te anunță că espressorul are nevoie de mentenanță ușoară, prin gesturi simple și rapide.

Krups Intuition

Pe scurt, Krups Intuition este alegerea perfectă dacă vrei să ai o cafea bună în fiecare dimineață printr-o simplă apăsare pe un buton.

Sip tastefully, ☕

a

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE​

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0