Gourmesso lansează trei ediții speciale pentru o iarnă savuroasă

Gourmesso a lansat anul acesta edițiile de iarnă cu arome de caramel, toffee nut și migdale, arome care te vor duce cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Pe coffeelicious.ro este disponibilă acum, în exclusivitate pentru România, gama de capsule de cafea Gourmesso, compatibile cu aparatele Nespresso,  iar din această lună te poți bucura și de edițiile speciale de iarnă cu arome de caramel, toffee nut și migdale.

Fiecare iarnă are poveștile ei frumoase ☃️, iar acum pot fi și mai aromate. Descoperă acum edițiile de iarnă ❄️ de la Gourmesso, capsule  compatibile cu sistemul Nespresso, cu arome de caramel, toffee nut și migdale.☕

Dacă alegi varianta Gourmesso Caramello vei descoperi în ceașcă un espresso echilibrat, rafinat cu o aromă irezistibilă de caramel. O combinație fabuloasă care te va surprinde și care te va duce cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Gourmesso Caramello

Combinația dintre cafea și migdale din capsulele de cafea Gourmesso Mandorla este irezistibilă și vei simți aroma celor mai savuroase prăjturi italiene într-un espresso echilibrat, cu note de migdale care sunt completate cu o aromă delicată de marțipan.

Gourmesso Mandorla

Combinația dintre cafea, nuci dulci, migdale, nougat și caramel din capsulele de cafea Gourmesso Gianduia Caramello (Toffee nut) îți va transforma diminețile înr-o poveste care îți va face această iarnă și mai frumoasă. Vei putea savura un espresso ca o pralină de fiecare dată când îți dorești un moment special.

Gourmesso Gianduia Caramello Toffee Nut

Cafeaua din edițiile de iarnă de la Gourmesso provine de la boabele Arabica din America de Sud la care am adăugat boabe Robusta din Asia, care echilibrează perfect aciditatea boabelor Arabica. Prin prăjirea dark roast se eliberează din cafea și notele de nuci, ceea ce va transforma experiența ta într-una specială.

Cele trei ediții de iarnă, cu arome de caramel, toffee nut și migdale, sunt recomandate și penru combinațiile cu lape, la cappuccino sau latte macchiato. Vei avea o băutura rafinată care te va încânta cu siguranță. Fie că vrei să savurezi un espresso dimineața, fie că vrei să bei această cafea în loc de desert, satisfacția este aceeași.

Și pentru că vrem să ai sărbători savuroase am pregătit și un pachet special care conține toate edițiile de iarnă. Pachetul EDIȚII DE IARNĂ, cu capsule de cafea compatibile cu sistemul Nespresso,  conține trei sortimente diferite a câte 10 capsule fiecare:  Gourmesso Caramello, Gourmesso Mandorla și Gourmesso Gianduia Caramello (Toffee nut).

Sip tastefully, ☕

a

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE​

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0