Gourmesso lansează edițiile speciale de capsule cu cafea pentru o iarnă plină de savoare

Noile ediții de iarnă a capsulelor cu cafea de la Gourmesso, cu arome de ciocolată, vanilie și migdale, sunt disponibile acum pe coffeelicious.ro.

Ciocolata, vanilia și migdalele sunt unele dintre cele mai folosite ingrediente în bucătărie din această perioadă pentru prepararea unor deserturi delicioase. Aromele îmbietoare ale dulciurilor de Crăciun au fost inspirația și pentru noile ediții speciale de iarnă de la Gourmesso cu note de ciocolată, vanilie și migdale.

Gourmesso lansează edițiile speciale de capsule cu cafea pentru o iarnă plină de savoare

Din capsulele cu cafea Gourmesso Cioccolato vei putea prepara un espresso savuros, cu o aromă rafinată de ciocolată neagra. Un espresso care merge perfect la desert, dar și în combinații pe bază de lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiato.

Un espresso echilibrat, completat perfect cu notele aromate e vanilie. Asta vei savura atunci când prepari o cafea cu capsulele de cafea Gourmesso Vaniglia.

Combinația dintre cafea și migdale din capsulele de cafea Gourmesso Mandorla este irezistibilă și vei simți aroma celor mai savuroase prăjturi italiene într-un espresso echilibrat, cu note de migdale care sunt completate cu o aromă delicată de marțipan.

Cafeaua din edițiile de iarnă de la Gourmesso provine din plantații certificate, care practică un comerț echitabil, din America de Sud și Asia cu arome naturale de ciocolată, vanilie și migdale, care te vor duce imediat cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Cele trei ediții de iarnă, cu arome naturale de ciocolată, vanilie și migdale, sunt recomandate și penru combinațiile cu lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiato. În plus sortimentele Gourmesso Cioccolato și Gourmesso Vaniglia sunt disponibile și în varianta Decaf, fără cofeină, pentru cei care vor să savureze o cafea ca un desert la orice oră.

Gourmesso lansează edițiile speciale de capsule cu cafea pentru o iarnă plină de savoare

Edițilei de iarnă ale capsulelor cu cafea de la Gourmesso cu arome de ciocolată, vanilie și migdale sunt disponibile acum pe coffeelicious.ro.

Sip tastefully, ☕

a

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE​

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0