Livrare și plată

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

 

Serviciul contractat acoperă următoarele situații:

  • Daca destinatarul nu este gasit, se va efectua o a doua incercare de livrare;
  • Curierii vor efectua implicit doua incercari de livrare, in zile lucratoare consecutive. In cazul in care destinatarul sau persoana autorizata sa primeasca trimiterea postala nu este gasita la destinatie, se va lasa un aviz ce contine detalii despre: numarul documentului de transport, cod postal, adresa punctului de prezenta unde va fi depozitata trimiterea precum si informatii despre urmatoarea incercare de livrare;
  • Destinatarul are posibilitatea de a modifica adresa de livrare sau ziua urmatoarei incercari de livrare. Daca in urma celor doua incercari de livrare trimiterea postala nu va fi predata destinatarului, aceasta va fi pastrata la punctul de prezenta timp de 7 zile calendaristice de la data ultimei avizari, perioada in care se pot stabili cu expeditorul si/ sau destinatarul, detaliile ultimei incercari de livrare.

 

Plata

Moneda in care se face achitarea serviciilor prestate: LEI.

Taxa de livrare difera in functie de greutatea produselor comandate si de zona de livrare si va fi calculata automata si afisata in momentul finalizarii comenzii catre noi.

 

In cate zile veti primi comanda?

Cu exceptia serviciului de livrare urgenta, serviciile de curierat garanteaza livrarea oricarei trimiteri postale interne in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei in termen mediu de 24 de ore, fără a depăşi însă 48 de ore (termen maxim).

Livrare locala, in Bucuresti si zonele limitrofe, livrarile se vor face in maxim 24 de ore din momentul predarii coletului catre firma de curierat.

Livrare Nationala – oriunde in tara in maxim 48 de ore pentru produsele aflate pe stoc.

Termenul de livrare pentru precomenzi este de 7-14 zile.

 

Care este orarul de livrare?

Comenzile locale in Bucuresti expediate prin curier vor fi livrate de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-18:00.

Facem tot posibilul pentru a ne asigura ca livrarea comenzilor se face in intervalul mentionat, insa, avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

Va rugam sa ne comunicati orice probleme aparute pentru a putea solutiona rapid orice deficiență.

 

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

 

Ce se intampla daca, in momentul livrarii, nu am pregatita suma de rambursat?

Odata plasata si confirmata comanda, aceasta va fi procesata si veti primi o confirmare telefonica si/sau pe email prin care va comunicam termenul de livrare. Totusi, intelegem ca pot aparea evenimente neprevazute care fac imposibila receptia coletului in ziua livrarii, in aceasta situatie va rugam sa luati legatura cu noi pentru a gasi o solutie.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0