REȚETĂ: Tchibo Iced Raspberry White Choc Espresso

Tchibo a lansat o ediție limitată a capsulelor cu cafea pentru aparatul tău Cafissimo. Cu o capsulă Espresso Raspberry White Choc poți prepara o rețetă savuroasă, perfectă în zilele călduroase din această vară.

În această vară una dintre băuturile cele mai apreciate a fost espresso cu gheață. espresso fredo cum ar spune italienii sau iced coffee în versiunea mai internațională. Și, da, recunosc, în zilele acestea toride de vară a fost și răsfățul meu preferat.

Cei de la Tchibo au lansat o ediție limitată a capsulelor cu cafea pentru aparatul tău Cafissimo care se potrivește perfect în combinația cu gheață.  Capsulele cu cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Raspberry White Choc conțin o cafea din boabe 100% Arabica originare din Brazilia, cu note aromate de zmeură și ciocolată albă.

Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Raspberry White Choc

Toate aromele sunt 100% naturale, nu conțin zahăr sau alți îndulcitori și nici praf de lapte. Așa că dacă vrei să te simți ca în vacanță îți recomand să-ți prepari un Tchibo Iced Raspberry White Choc Espresso.

Ingrediente:

  • 1 capsulă Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Raspberry White Choc
  • 2 – 3 cuburi de gheață
  • 40 g zmeură congelată
  • zahăr (dacă simți tu că mai e nevoie)
  • zmeură proaspătă și frunze de mentă pentru decor

Reteta Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Raspberry White Choc

Mod de preparare:

Amestecă într-un blender cele 40 de grame de zmeură congelată și adaugă apoi piureul de zmeură împreună cu cuburile de gheață într-un pahar pentru cafea.

Prepară apoi la aparatul tău Cafissimo un epsresso cu capsula Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Raspberry White Choc și toarnă-l apoi peste cuburile de gheață și piureul de zmeură.

Folosește zmeură proaspătă și frunze de mentă pentru decor. Și, dacă simți nevoia, poți adăuga și puțin zahăr.

Rezultatul: un espresso răcoritor cu note de zmeură și ciocolată albă. O cafea ca o vacanță!

Espresso Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Raspberry White Choc

So coffelicious!

a

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE​

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0