Ce spune despre tine cafeaua pe care o bei

Modul în care îți bei cafeaua poate spune o mulțime de lucruri despre tine și îți poate dezvălui trăsăturile de caracter. Asta spun cel puțin cercetătorii, așa că hai să vedem dacă au  sau nu dreptate.

De exemplu, cei care preferă cold brew și iced coffee preferă vremea caldă (40%), dar și filmele SF (37%). În plus, în proporție de aproape 60%, cei care iubesc cafeaua rece se află în zodii de apă sau aer.

Cei care preferă cafeaua caldă sunt mai degrabă extrovertiți (40%), se uită la filme și seriale de comedie și, aparent, adoră când afară este înnorat. Iar ca semne zoadiacale, sunt preponderent semne de pământ și de foc.

Chiar și ingredientele din cafeaua pe care o bei pot spune diverse lucruri despre tine

Există în primul rând o corelație între ingredientele pe care le pui în cafea și tipul de cafea pe care o preferi. Astfel, s-a observat o mai mare afinitatea pentru laptele vegetal din partea celor care preferă cafeaua cu gheață, iar în topul preferințelor lor aflându-se laptele de migdale (39%) și laptele de ovăz (34%).

Se pare că aleg varianta laptelui vegetal datorită aromei, ingredientelor funcționale și conținutului redus de zahăr.

Băutorii de cafea caldă la rândul lor se declară mai degrabă fani frișcă în cafea (37%).

Cum îți petreci timpul liber?

Felul în care îți bei cafeaua poate răspunde de asemenea la această întrebare.

Înainte de pandemie, cei care preferă cafeaua rece călătoreau, în medie, de 3 ori pe ani, iar cei care preferă cafeaua caldă doar de 2 ori pe an.

Băutorii de cafea cu gheață preferă Instagram, în timp ce băutorii de cafele calde își petrec, se pare, timpul mai mult pe Facebook. Evident, dacă luăm în considerare toate instantaneele cu cafea (mai mult caldă decât cu gheață, mai ales în această perioadă), niciuna dintre categorii nu exclude complet niciunul dintre canalele de Social Media.

Există o temă pe care toți băutorii de cafea au fost pe aceeași lungime de undă. Este vorba despre obiceiurile legate de cafea în perioada pandemiei, când nu au putut savura cafeaua preferată. Aproape 50% dintre ei au încercat să recreeze acasă rețetele preferate, 1 din 3 specializându-se chiar în latte art.

Foto: simonapilolla / Envato Elements

Sip tastefully, ☕

a

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE​

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0