Capsule cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Beta Buna Ethiopia, raritate, 10 capsule

Capsule cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Beta Buna Ethiopia, raritate, 10 capsule

19,90 lei

Stoc epuizat

Descoperă acum ediția limitată a capsulelor cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Beta Buna Ethiopia. Vei savura o cafea de specialitate rară, premium single origin, din regiunea Megadu, de la ferma Bette Buna, care în limba suaheli înseamnă „casa cafelei”. Vei  descoperi în ceașcă o cafea cu note florale și un profil aromatic complex în care vei descoperi arome de prune, praline și bergamotă.

Ești pregătit pentru încă o expediție în necunoscut? Etiopia este considerată țara de origine a cafelei, iar cafeaua din capsulele cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Beta Buna Ethiopia sunt din varietatățile Heirloom și Enat Buna, care cresc la o altitudine între 1.950 și 2.200 de metri.

Dawit și Hester, soția sa, se ocupă de cultivarea cafelei și se asigură că la ferma Bette Buna se cultivă doa cafea de specialitate de o calitate excepțională. Boabele de cafea sunt culese manual, sunt procesate prin spălare și apoi uscate la soare.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: Tchibo
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Megadu
Producător: Bette Buna
Prăjire: Medium roast
Altitudine: 1.950 – 2.250 m
Varietate: Enat Buna, Heirloom
Note: Aromat, Bergamotă, Florale, Praline, Prune
Recomandat pentru: Caffe Crema
Intensitate: 3 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10
Compatibilitate capsulă: Beanz, Caffitaly, Cafissimo

În capsulele cu cafea Tchibo Tchibo Grand Classé Caffè Crema Beta Buna Ethiopia este o cafea single origin, premium, din regiunea Megadu, Etiopia.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Boabele de cafea din capsulele Tchibo Grand Classé Caffè Crema Beta Buna Ethiopia provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Boabele de cafea selectatate sunt din varietatea Heirloom și Enat Buna, cafeaua fiind culeasă din ferme aflate la o altitudine între 1.950 și 2.200 de metri.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo, compatibile și cu sistemele Caffitaly și Beanz, conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Compoziție: boabe Arabica 100%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffe Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

 

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0