Capsule cafea Tchibo Barista Edition Caffè Crema, 10 capsule

Capsule cafea Tchibo Barista Edition Caffè Crema, 10 capsule

17,90 lei

Stoc epuizat

Descoperă noile capsule cu cafea Tchibo Barista Edition Caffè Crema pentru o cafea la fel de bună ca în cafeneaua ta preferată, dar pe care ți-o poți prepara foarte ușor acasă. Somelierii Tchibo au ales cele mai bune boabe de cafea Arabica pentru a obține o cafea cremoasă, cu un gust fin și arome de fructe de pădure.

Cafeaua din capsulele Tchibo Barista Edition Caffè Crema a fost prăjită medium spre dark roast prin metode tradiționale pentru a scoate în evidență notele fructate ale acestia.

Poți savura cafeaua din capsulele Tchibo Barista Edition Caffè Crema și în combinațiile pe bază de lapte cum ar fi cappuccino sau café au lait.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca un barista, dar la tine acasă!

Brand: Tchibo
Prăjire: Medium – dark roast
Țară de origine: Blend
Note: Aromat, Fructat, Fructe de pădure
Recomandat pentru: Caffe Crema, Cappuccino
Intensitate: 3 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10

Boabele din capsulele cu cafea Tchibo Barista Edition Caffè Crema provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Compoziție: boabe Arabica 100%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0