Capsule cafea Tchibo Caffè Crema Sunrise XL, 10 capsule

Capsule cafea Tchibo Caffè Crema Sunrise XL, 10 capsule

17,50 lei

Stoc epuizat

Descoperă noile capsule cu cafea Tchibo Caffè Crema Sunrise XL și diminețile tale vor fi pline de soare, indiferent de vremea de afară. Vei savura o cafea rafinată, un blend dezvoltat special de somelierii Tchibo din cele mai bune sortimente de cafea.

Sortimentele de boabe de cafea din capsulele Tchibo Caffè Crema Sunrise XL au grade diferite de prăjire, iar rezultatul este o cafea fină, cremoasă cu note aromate. Ideală pentru dimineți răsfățate de weekend, pentru povești nesfârșite cu prietenii sau atunci când pur și simplu vrei să te răsfeți cu o cafea bună.

Capsulele XL din gama Tchibo Cafissimo sunt gândite pentru o porție dublă de cafea. Așa că pentru o cafea XL poți apăsa încă o dată butonul Caffè Crema fără să înlocuiești capsula cu cafea Tchibo Caffè Crema Sunrise XL. Dimineața ta se va transforma imediat și te vei simți mult mai în formă pentru provocările care urmează.

Savurează

Atunci când vrei să stai la povești nesfârșite cu prietenii!

Brand: Tchibo
Prăjire: Medium roast
Țară de origine: Blend
Note: Aromat
Recomandat pentru: Caffe Crema
Intensitate: 2 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10

Boabele din capsulele cu cafea Tchibo Caffè Crema Sunrise XL provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8,2 grame de cafea.

Compoziție: boabe Arabica 100%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo. Pentru o cafea XL poți apăsa încă o dată butonul Caffè Crema fără să înlocuiești capsula cu cafea Tchibo Caffè Crema Sunrise XL.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0