Bogdan Georgescu, Vice-Campionul Mondial la prajit Cafea, a creat un profil de prajire special pentru acest tip de aparat ca sa-ti poata extrage o cafea foarte buna in comfortul spatiului tau.
Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.
Cafeaua de specialitate MABÓ Rio Itaipu este recomandată pentru espresoare automate sau superautomate.
Cafeaua de specialitate MABÓ Rio Itaipu este disponibilă doar boabe.
Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Daterra Sunrise (Pulped Natural) este disponibilă în pungi cu gramaje de 500 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.
Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.