Despre noi

CINE SUNTEM

Dacă începi să zâmbești încă din primele momente în care ai simțit aroma de cafea, înseamnă că ești ca și noi. Dacă după prima gură de cafea ți se schimbă ziua în bine și vezi totul într-o altă lumină, înseamnă că ești ca și noi. Dacă ai face orice pentru o cafea bună, înseamnă că ești ca și noi. Dacă faci planuri la o cafea, dacă ieși cu prietenii la o cafea, dacă savoarea unei cafele bune îți dă senzația că e prima zi de vacanță, înseamnă că ești ca noi.

Și atunci ai nimerit bine aici pe coffeelicious.ro! Pentru că momentul “la cafia” trebuie să fie întotdeauna WOW.

a

Te invităm să descoperi întreaga lume a cafelei și încercăm să-ți oferim o gamă variată de sortimente care să se potrivească cu gusturile tale. Pe coffeelicious.ro avem două secțiuni importante: una dedicată cafelei de specialitate, în care vrem să-ți oferim cafea de la cele mai bune prăjitorii din România, cafea pe care o bei în coffeeshop-urile tale preferate, dar și de la prăjitorii recunoscute pe plan mondial, iar cealaltă dedicată capsulelor de cafea, în principal compatibile cu sistemul Nespresso, dar nu numai.

Indiferent ce alegi, vrem să te asigurăm că suntem în căutarea celor mai bune variante care să-ți pună un zâmbet pe față atunci când savurezi o ceașcă de “cafia”. 😉

 

CE NE-AM PROPUS

Să-ți oferim o experiență plăcută din momentul în care faci prima comandă și până când savurezi cafeaua pe care ai cumpărat-o. Când ți se pare că ceva nu merge, dă-ne un semn și încercăm să remediem.

a

 

DE CE COFFEELICIOUS.RO

Penru că ne place să experimentăm, pentru că încercăm să descoperim noi arome și pentru că vrem ca “la o cafea” să fie întotdeauna o experiență desăvârșită.

Indiferent că vorbim de cafea la capsule sau de cafea de specialitate de la prăjitoriile din România, și nu numai, încercăm să alegem produse de calitate, care să-ți ofere o experiență WOW.

Ținem cont de locul de unde provine cafeaua, să fie achiziționată în condiții echitabile pentru producători, să fie din ferme bio și de o calitate superioară.

Și încercăm să respectăm aceleași criterii și pentru capsulele de cafea, nu doar pentru cafeaua de specialitate.

În plus, ne vom baza foarte mult pe ceea ce ne povestești tu după experiența avută, așa că te rugăm să ne spui părerea ta de fiecare dată. Doar așa vom putea să-ți oferim o cafea pe gustul tău și doar așa putem fi WOW cu fiecare ceașcă de cafea băută.

Nu ne vom opri niciodată să căutăm noi sortimente, noi prăjitorii și noi producători pentru a-ți oferi o gamă cât mai variată de experiențe la cafea!

În funcție de gusturile tale, vom căuta să-ți oferim sortimente speciale, noi arome și note care să-ți transforme ziua într-o poveste. Și știm că putem să facem asta împreună cu partenerii noștri, indiferent că vorbim de o mică prăjitorie sau un producător internațional. În final, tu trebuie să ai o băutură perfectă, așa cum îți place ție, pe care să o savurezi în fiecare zi.

Și te invităm să savurezi propunerile noastre de pe coffeelicious.ro pentru a descoperi care este cafeaua ta preferată.

Îți mulțumim!
Team Laura, Berti & Alex

Despre noi

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0