Cutie cu ciocolată Whitakers – Coffee collection

Savurează

Atunci când simți nevoia să te răsfeți, indiferent de motive!

SHARE

ETICHETE

Cutie cu ciocolată Whitakers – Coffee collection

35,00 lei

Stoc epuizat

Cutia cu ciocolată Whitakers COFFEE COLLECTION conține o selecție de ciocolată cu lapte și neagră, cu 4 arome diferite de cafea.

Cutia cu ciocolată Whitakers COFFEE COLLECTION este un produs special din gama de cutii cu selecții de ciocolată, cu patru arome diferite: ciocolată cu lapte și café latte, ciocolată neagră cu espresso, ciocolată cu lapte și cappuccino, plus clasica ciocolată cu cafea și frișcă.

Cutia cu ciocolată Whitakers COFFEE COLLECTION este o colecție cu adevărat unică de ciocolată cu arome delicioase de cafea care te vor încânta atunci când îți este poftă de ceva special.

Fiecare tabletă sau bănuț de ciocolată este ambalat individual, astfel încât poți împărți bucuria acestei selecții, în siguranță, cu cei apropiați. O cutie cu ciocolată Whitakers Coffee collection are 170 de grame și conține 26 de bucăți de ciocolată.

 

Savurează

Atunci când simți nevoia să te răsfeți, indiferent de motive!

Brand: Whitakers
Țară de origine: Marea Britanie
Alergeni și nutriție: Conține lapte, Conține soia, Ingrediente 100% naturale, Nu conține gluten, Nu conține ou, Poate conține urme de fructe nucifere, Recomandat vegetarienilor
Gramaj: 170 g
Aromă: Cafe latte, Cafea, Cappuccino, Espresso
Dimensiuni: 190 × 160 × 35 mm

Conținut

170g / 26 bucăți
6 x Ciocolată cu lapte și cappuccino
6 x Ciocolată neagră cu expresso
8 x Cremă fondant de cafea
6 x Ciocolată crocantă cu lapte și cafea latte
Ingrediente 100% naturale
Cacao provenind din comerț echitabil
Nu conține gluten

Ingrediente

Ciocolată neagră 37% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitină din soia), ciocolată cu lapte 36,8% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lactoză (lapte), praf de zer (lapte), emulsificator: lecitină din soia), fondant 20,8% (zahăr, sirop de glucoză, apă), zahăr, aromă de espresso, aromă de cappuccino, aromă de cafea, colorant: caramel, stabilizator: invertază. Ciocolata neagră conține substanţă uscată de cacao minim 55%. Ciocolata cu lapte conţine substanţă uscată de cacao minim 25%, substanţă uscată din lapte minim 14%.

Poate conţine urme de fructe nucifere.

Informații nutriționale

100g de produs : 1962kJ / 467kcal; Grǎsimi – 17,6g, din care saturate – 10,7g; Carbohidraţi – 69,6g, din care zaharuri – 58,4g; Fibre – 3,6g; Proteine – 5,7g; Sare – 0,07g

2 ciocolate(aprox. 13g) : 245kJ / 58kcal; Grǎsimi – 2,2g, din care saturate – 1,3g; Carbohidraţi – 8,7g, din care zaharuri – 7,3g; Fibre – 0,5g; Proteine – 0,7g; Sare – 0,009g

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0