Cutie cu ciocolată Whitakers – Dark and Milk Mint Crisp Collection

Savurează

Atunci când simți nevoia să te răsfeți, indiferent de motive!

SHARE

ETICHETE

Cutie cu ciocolată Whitakers – Dark and Milk Mint Crisp Collection

35,00 lei

Stoc epuizat

Cutia cu ciocolată Whitakers Dark and Milk Mint Crisp Collection conține o selecție de ciocolată neagră și ciocolată cu lapte, cu Incluziuni crocante cu aromă naturală de mentă.

Cutia cu ciocolată Whitakers Dark and Milk Mint Crisp Collection este un produs special din gama de cutii cu selecții de ciocolată, cu două tipuri diferite de ciocolată, neagră și cu lapte, și cu Incluziuni crocante cu aromă naturală de mentă.

Cutia cu ciocolată Whitakers Dark and Milk Mint Crisp Collection este o colecție cu adevărat unică de ciocolată cu arome delicioase care te vor încânta atunci când îți este poftă de ceva special.

Fiecare tabletă sau bănuț de ciocolată este ambalat individual, astfel încât poți împărți bucuria acestei selecții, în siguranță, cu cei apropiați. O cutie cu ciocolată Dark and Milk Mint Crisp Collection are 180 de grame și conține 28 de bucăți de ciocolată.

Cutia de ciocolată Whitakers Dark and Milk Mint Crisp Collection este desertul preferat al multor generații de iubitori de ciocolată din Mare Britanie.

 

Savurează

Atunci când simți nevoia să te răsfeți, indiferent de motive!

Brand: Whitakers
Țară de origine: Marea Britanie
Alergeni și nutriție: Conține lapte, Conține soia, Ingrediente 100% naturale, Nu conține gluten, Nu conține ou, Nu conține ulei de palmier, Poate conține urme de fructe nucifere, Recomandat vegetarienilor
Gramaj: 180 g
Aromă: Mentă
Dimensiuni: 190 × 160 × 35 mm

Conținut

180g / 28 bucăți
Incluziuni crocante cu aromă naturală de mentă
14 x Ciocolată crocantă cu lapte și mentă
14 x Ciocolată crocantă neagră cu mentă
Ingrediente 100% naturale
Cacao provenind din comerț echitabil
Nu conține gluten

Ingrediente

Ciocolată neagră 39% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitină din soia), ciocolată cu lapte 39% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lactoză (lapte), praf de zer (lapte), emulsificator: lecitină din soia), zahăr 21%, aroma de mentă.

Ciocolata neagră conține substanţă uscată de cacao minim 55%. Ciocolata cu lapte conţine substanţă uscată de cacao minim 32%, substanţă uscată din lapte minim 14%.

Poate conţine urme de fructe nucifere.

Informații nutriționale

2 ciocolate (12,9g) : 272kJ / 65kcal

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0