Bine ai venit în lumea

CapsuleLOR cu cafea Tchibo

s

Avem întreaga gamă de capsule cu cafea Tchibo pentru aparatele Cafissimo
de la espresso la caffè crema și, desigur, edițiile limitate.

EDIȚII LIMITATE

a

Cele mai bune boabe de cafea din ferme certificate pentru ca tu să savurezi în fiecare zi o cafea specială. Pornește într-o călătorie în jurul lumii și descoperă edițiile limitate ale capsulelor Tchibo cu cafea de specialitate din ferme atent selecționate.

Fiecare ediție limitată provine din zone recunoscute la nivel mondial pentru calitatea cafelei, din ferme ecologice unde boabele sunt culese manual și procesarea se face prin metode tradiționale. Fiecare ediție limitată are în spate un proiect social care ajută la dezvoltarea zonei și la implementarea unor soluții ecologice pentru protecția mediului înconjurător.

În fiecare an, Tchibo lansează trei sau patru rarități, în funcție de sezonul de recoltare, în seria de capsule cu cafea în ediții limitate Tchibo Grand Classé Caffè. Acum este disponibilă ediția limitată Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador, urmează, în curând, Tchibo Grand Classé Espresso Hambela Wamena Ethiopia și apoi Tchibo Grand Classé Espresso Kenya.

Capsule cafea Tchibo

EDIȚII de vară

a

În fiecare sezon, Tchibo lansează ediții speciale care sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată.

Dacă vrei să descoperi cum se simte vara în fiecare ceașcă de cafea atunci trebuie să încerci sortimentele Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Raspberry White Choc și Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Yogurt Honey.

Capsule cafea Tchibo

EDIȚII aromate

a

Pentru momentele în care vrei să te răsfeți, Tchibo a creat capsulele cu cafea cu diferite arome.

Sortimentele Espresso Vanilla și Espresso Caramel, cu arome 100% naturale, sunt perfecte atunci când vrei să savurezi un espresso la desert.

Capsule cafea Tchibo

Cafissimo Espresso

a

Somelierii Tchibo caută în permanență cele mai bune boabe de cafea pentru ca tu să ai un espresso perfect în fiecare ceașcă. Intens, cremos, aromat?

Descoperă sortimentele Tchibo Cafissimo Espresso și alege cum să-ți începi ziua.

Capsule cafea Tchibo

Cafissimo Kaffee

a

Dacă îți placea cafeaua la filtru atunci alege unul din sortimentele din gama Tchibo Cafissimo Kaffee. Apasă butonul Kaffee pe aparatul tău Cafissimo și descoperă cafelele atent selecționate de somelierii Tchibo de la fermele din întreaga lume. Vei avea în fiecare ceașcă o cafea din boabe 100% arabica pe care să o savurezi cu zâmbetul pe buze.

Capsule cafea Tchibo

Cafissimo Barista Edition

a

Vrei o cafea ca în coffee shop-ul tău preferat pe care să o prepari acasă? Atunci trebuie să încerci noile capsule cu cafea Tchibo Cafissimo Barista Edition.

Capsule cafea Tchibo

O călătorie savuroasă
în jurul lumii

a

Cu o simplă apăsare pe butonul aparatului tău Cafissimo poți face o călătorie prin țările recunoscute pentru producția de cafea. 

Descoperă aromele din fiecare țară și savurează în fiecare dimineață o cafea ca o vacanță.

Capsule cafea Tchibo

De ce să alegi capsulele Tchibo Cafissimo

a

Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

O gamă variată de cafele din care poți să alegi sortimentele preferate.

Boabele de cafea de cea mai bună calitate, atenta lor selecție și cea mai bună prelucrare sunt la fel de importante ca și cultivarea sustenabilă a cafelei.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Sistemul
Tchibo
Cafissimo

a

Trei butoane și trei trepte de preparare pentru espresso, caffè crema și kaffee (cafea lungă).

Toate aparatele Tchibo Cafissimo au integrat sistemul patentat de preparare în trei trepte de presiune.

Astfel, fiecare cafea este preparată la presiunea optimă: cafeaua lungă la o presiune scăzută, caffè crema la o presiune medie, iar cafeaua espresso la o presiune ridicată.

Certificări capsule cu cafea Tchibo Cafissimo

a

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Reciclarea capsulelor cu cafea Tchibo Cafissimo

a

Capsulele Tchibo Cafissimo sunt produse din materiale reciclabile, a căror producție necesită mult mai puțină energie decât capsulele din aluminiu.

Capsulele Tchibo Cafissimo pot fi reciclate și pentru acest lucru le poți arunca, după spălare, în coșul sau sacul galben. Cafeaua din interior poate fi folosită pentru diverse preparate cosmetice home made, în grădină sau poate fi aruncată în tonetele pentru materiale biodegradabile.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0