Capsule cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador, 10 capsule

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador, 10 capsule

17,00 lei

+

Descoperă ediția limitată a capsulelor cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador. Vei savura o cafea rară, premium single origin din regiunea Puyango, Loja, Ecuador, cu arome condimentate și note de piper roșu.

Ești pregătit pentru o expediție în necunoscut? Ecuador este o țară care are încă o producție mică de cafea, iar capsulele cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador conțin boabe din varietățile Caturra, Typica și Bourbon, cafeaua fiind culeasă din ferme aflate la o altitudine între 1.500 și 1.800 de metri.

Regiunea Puyango se află în sudul țării, Loja fiind capitala acestei regiuni și un important centru cultural și artistic. Arta cultivării și preparării cafelei este transmisă din generație în generație, asta și pentru că Loja dispune de clima ideală pentru cultivarea cafelei, regiunea fiind una dintre cele mai călduroase din zona Anzilor având temperaturi aproape tropicale.

Un alt simbol al acestei regiuni este pasărea colibri, în Ecuador fiind descoperite 132 de specii, din cele peste 300 existente la nivel mondial ale acestei păsări.

Orașul Loja a fost și cartierul general al coloniștii spanioli care căutau legendarul oraș El Dorado. Pentru tine, Loja este acum punctul de plecare într-o călătorie senzorială pentru a descoperi aromele condimentate și notele de piper roșu din fiecare capsulă cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: Tchibo
Prăjire: Medium roast
Țară de origine: Ecuador
Regiune: Loja, Puyango
Altitudine: 1.500 – 1.800 m
Varietate: Bourbon, Caturra, Typica, Single Origin
Note: Aromat, Condimente exotice, Picant, Piper roșu
Recomandat pentru: Caffe Crema, Cappuccino, Espresso
Intensitate: 3 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10

În capsulele cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador este o cafea single origin, premium, din regiunea Puyango, Ecuador.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Boabele de cafea din capsulele Tchibo Grand Classé Caffè Crema Puyango Ecuador provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Boabele de cafea selectatate sunt din  varietățile Caturra, Typica și Bourbon, cafeaua fiind culeasă din ferme aflate la o altitudine între 1.500 și 1.800 de metri.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Compoziție: boabe Arabica 100%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0