Cafea de specialitate Rosters Coffee House Blend

Savurează

Atunci când ai nevoie de un mix special în viața ta!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Rosters Coffee House Blend

30,00 lei60,00 lei

+

Prăjitoria Rosters Coffee din Arad și-a creat propriul blend plecând de la premisa că mulți dintre voi apreciază un amestec echilibrat potrivit atât pentru espressoarele clasice, cât și pentru cele automate, și poate chiar pentru ibric sau moka pot. Rosters Coffee House Blend este un blend echilibrat, creat cu atenție din două cafele 100% Arabica.

Rosters Coffee House Blend este un mix din boabe procesate natural provenite de la ferma Colina Suave din Brazilia și cafea, procesată prin spălare, de la Finca Los Potrerillos, din Nicaragua.

Având un stil de prăjire echilibrat, cu Rosters Coffee House Blend vei descoperi în fiecare ceașcă arome de nuci, ciocolată și citrice.

 

Savurează

Atunci când ai nevoie de un mix special în viața ta!

Brand: Rosters Coffee
Țară de origine: Blend, Brazilia, Nicaragua
Regiune: Colina Suave, Finca Los Potrerillos
Procesare: Natural, Spălare
Altitudine: 1.700 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Ciocolată, Citrice, Nuci
Prăjire: Medium roast
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Coldbrew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Mokka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee – House Blend este prăjită light medium.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee – House Blend este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cei de la Rosters Coffee consideră stilul lor de prăjire a fi echilibrat: Destul de îndelungat pentru a dezvolta dulceața și adâncimea, suficient de ușor pentru a scoate in evidenta subtilitățile – fructele de pădure, citricele, condimentele, caracteristici florale… Un echilibru fin al căldurii, presiunii gazului, debitului de aer și al timpului.

Rosters Coffee vă oferă cafele dulci, echilibrate si pline de caracter, provenite din surse sustenabile, prăjite in România. Prăjirea locală aduce mai multe beneficii, eliminând astfel riscul de a nu cunoaște orginea cafelei și totodată contribuind direct la dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului românesc.

Rosters Coffee a fost deschisă la Arad de doi foști corporatiști, care s-au îndrăgostit de cafea de-a lungul anilor și au ales să urmeze calea antreprenoriatului. Și promit să aducă cafeaua proaspăt prăjită, 100% arabica, cu origini controlate în fiecare zi la tine în ceașcă.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0