Cafea de specialitate Coffee Story Costa Rica Tarrazu

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Coffee Story Costa Rica Tarrazu

36,00 lei180,00 lei

+

Această cafea de specialitate Costa Rica Tarrazu, prăjită de Coffee Story la Iași, te va încânta cu note de prune negre, nuci, alune, și caramel. Cafeaua de specialitate Costa Rica Tarrazu are o aciditate echilibrată, un corp mediu și un retrogust de cacao dulce – amăruie.

Cafeau de specialitate Coffee Story – Costa Rica Tarrazu are un scor de degustare de 84 înota SCAA.

Tarrazu este o regiune montană din Costa Rica, recunoscută la nivel mondial pentru calitatea cafelei cultivate, datorită solului fertil, altitudinii ridicate și climatului răcoros.

În regiunea Tarrazu se cultivă cafea Arabica, în principal varietățile Caturra și Catuai. Caturra este o mutație a soiului Bourbon, care însă ajunge mai repede la maturitate ca majoritatea plantelor de cafea, fiind mult mai rezistentă. Catuai este o varietate foarte productivă a Caturra și Mundo Nova. Este o plantă robustă, care rezistă în condiții dificile, la vânt puternic și furtuni.

Ambele varietăți produc boabe de cafea de cea mai bună calitate, cu arome bogate și complexe, cu note subtile de ciocolată, nuci și caramel.

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

Brand: Coffee Story
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: Tarrazu
Procesare: Spălare
Varietate: Catuai, Caturra
Altitudine: 1.400 – 1.900 m
Anul recoltei: 2019
Note cupping: Alune, Cacao, Caramel, Nuci, Prune
Scor degustare: 84 în nota SCAA
Prăjire: Light medium
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Coffee Story Costa Rica Tarrazu este prăjită la Iași, de Coffee Story, care se concentrează pe prăjirea în loturi mici, mai degrabă decât pe prăjirea în masă.

Coffee Story selectează doar cafea certificată de specialitate, provenind din comerțul echitabil, recoltată cu un impact ecologic minim și practici etice de lucru.

Stilul de prăjire caracteristic Coffee Story este unul light spre medium, care pune mai bine în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, în loturi mici și cu mare atenție la fiecare profil. Fiecare soi de cafea este profilat în funcție de rezultatele obținute la masa de cupping.

Coffee Story menține un stoc scazut de cafea prăjita, astfel încât sa ofere în permanență o cafea proaspătă.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate Coffee Story Costa Rica Tarrazu este disponibilă în pungi de 200, 500 și 1000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0