Cafea de specialitate Coffee Story – Etiopia Yirgacheffe

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Coffee Story – Etiopia Yirgacheffe

32,00 lei145,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Etiopia Yirgacheffe, prăjită de Coffee Story la Iași, te va încânta cu note complexe de lămâie și fructe tropicale, flori și ceai. Cafeaua de specialitate Etiopia Yirgacheffe are un corp bogat și un retrogust de dulceață de cireșe amare.

Cafeaua de specialitate Coffee Story Etiopia Yirgacheffe are un scor de degustare de 87 înota SCAA.

Cafeaua de specialitate Etiopia Yirgacheffe este aromată și condimentată, fiind considerată printre cele mai bune cafele Arabica din lume.

Arborii de cafea sunt cultivați la altitudini mari, peste 1.700 de metri, boabele de cafea dezvoltându-se mai lent și având astfel posibilitatea de a acumula mai mulți nutrienți și a dezvolta cele mai bune arome.

O prăjire medie a boabelor de cafea Yirgacheff scoate la lumină calitățile delicate ale acestei cafele etiopiene, evidențiindu-i aciditatea și întreaga paletă de arome.

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

Brand: Coffee Story
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Yirgacheffe, Gedeo
Procesare: Spălare
Varietate: Heirloom
Altitudine: 1.800 – 2.100 m
Anul recoltei: 2019
Note cupping: Ceai, Cireșe amare, Floral, Fructe tropicale, Lămâie
Scor degustare: 87 în nota SCAA
Prăjire: Light medium
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Chemex, French press, Espresso
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Etiopia Yirgacheffe este prăjită la Iași, de Coffee Story, care se concentrează pe prăjirea în loturi mici, mai degrabaă decât pe prăjirea în masă.

Coffee Story selectează doar cafea certificată de specialitate, provenind din comerțul echitabil, recoltată cu un impact ecologic minim și practici etice de lucru.

Stilul de prăjire caracteristic Coffee Story este unul light spre medium, care pune mai bine în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, în loturi mici și cu mare atenție la fiecare profil. Fiecare soi de cafea este profilat în funcție de rezultatele obținute la masa de cupping.

Coffee Story menține un stoc scazut de cafea prăjita, astfel încât sa ofere în permanență o cafea proaspătă.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate Etiopia Yirgacheffe este disponibilă în pungi de 200, 500 și 1000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0