Pachet capsule ceai Gourmesso Teasire, compatibile Nespresso, 4 x 10 capsule

Savurează

Atunci când vrei să savurezi un ceai în locul unui espresso italian!

SHARE

ETICHETE

Pachet capsule ceai Gourmesso Teasire, compatibile Nespresso, 4 x 10 capsule

68,00 lei

Stoc epuizat

Gourmesso a lansat gama Teasire, o serie de patru sortimente de ceai, pentru cei care preferă o alternativă la cafea. Capsulele de ceai Gourmesso Teasire sunt compatibile cu sistemul Nespresso

Capsulele de ceai Gourmesso Teasire Herbal Mint Infusion, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin un mix de ceai de mentă, mușețel și fenicul.

Cu capsulele de ceai Gourmesso Teasire Herbal Mint Infusion obții o băutură cu un gust fresh și aromat. Amestecul de ceai de mentă, mușețel și fenicul este perfect pentru orice moment al zilei, de fiecare dată când vrei să de bucuri de o aromă plăcută și răcoritoare.

Capsulele de ceai Gourmesso Teasire Green Infusion, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin un ceai verde de cea mai bună calitate. Foarte aromat, cu note de citrice, ceaiul din capsulele Gourmesso Teasire Green Infusion te va convinge cu un gust rafinat.

Capsulele de ceai Gourmesso Teasire Green Infusion conțin 100% cei verde. Vei obține o băutură energizantă, cu o aromă puternică pe care o vei savura cu mare plăcere.

Capsulele de ceai Gourmesso Teasire Fruit Plum Infusion, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin un mix de fructe, notele principale fiind date de prune și de adaosul de scorțișoară.

În acest mix intră și scoruș negru, flori de hibiscus, măr și rădăcină de lemn dulce, iar notele de scorțișoară adaugă un plus de savoare unei băuturi calde care te va cuceri imediat. Zilele de iarnă care urmează vor fi mult mai căldurease și aromate când savurezi o cană de ceai Gourmesso Teasire Fruit Plum Infusion.

Capsulele de ceai Gourmesso Teasire Black Infusion, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin un ceai negru de cea mai bună calitate. Foarte aromat și puternic, acest ceai negru are o strălucirea aurie ușoară și un parfum special!

Capsulele de ceai Gourmesso Teasire Black Infusion conțin 100% cei negru. Vei obține o băutură energizantă, cu o aromă puternică, dar și delicată în același timp, care te va captiva definitiv.

Cantitatea de apă pentru fiecare băutură se poate regla manual pe aparatele Nespresso, iar pentru un ceai recomandăm o cantitate de aproximativ 220 de mililtri, ceea ce înseamnă cam două cești pe opțiunea lungo a aparatului.

 

Savurează

Atunci când vrei să savurezi un ceai în locul unui espresso italian!

Brand: Gourmesso
Recomandat pentru: Ceai
Varietate: Blend

Un pachet de capsule de ceai Gourmesso Teasire, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso, conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 4 grame de ceai.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Cantitatea de apă pentru fiecare băutură se poate regla manual pe aparatele Nespresso, iar pentru un ceai recomandăm o cantitate de aproximativ 220 de mililtri, ceea ce înseamnă cam două cești pe opțiunea lungo a aparatului.

Recomandăm ca înaintea preparării ceaiului să curățați aparatul de cafea pentru ca aromele ceaiului să rămână neschimbate.

Toate capsulele de ceai Gourmesso Teasire Herbal Mint Infusion conțin ceai de cea mai bună calitate, frunzele provenind din ferme aflate în Indonezia și Africa, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitae.

Toate capsulele de ceai Gourmesso Teasire Black Infusion conțin ceai negru de cea mai bună calitate, frunzele provenind din ferme aflate în Indonezia și Africa, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitae.

Toate capsulele de ceai Gourmesso Teasire Fruit Plum Infusion conțin ceai de cea mai bună calitate, frunzele provenind din ferme aflate în Indonezia și Africa, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitae.

Toate capsulele de ceai Gourmesso Teasire Green Infusion conțin ceai de cea mai bună calitate, frunzele provenind din ferme aflate în Indonezia și Africa, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitae.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0