Pachet capsule cafea Gourmesso Flavoured Espresso, compatibile Nespresso, 3 x 10 capsule

Pachet capsule cafea Gourmesso Flavoured Espresso, compatibile Nespresso, 3 x 10 capsule

60,00 lei

Stoc epuizat

Gourmesso a lansat anul acesta o serie de capsule, compatibile cu sistemul Nespresso, cu diverse arome, iar pachetul de capsule de cafea Gourmesso Flavoured Espresso conține cele mai apreciate sortimente: Cioccolato, White Chocolate și Vaniglia.

Cu capsulele de cafea Gourmesso Cioccolato obții un espresso cu un gust fin, delicat, cu o aromă de ciocolată neagră, ușor amăruie. Adică, o combinația irezistibilă.

Capsulele Gourmesso Cioccolato conțin un amestec de boabe Arabica, din America de Sud, care dau o aciditate plăcută acestei combinații. Boabele Robusta, din Asia, completează notele pentru un espresso armonios cu note fine de ciocolată neagră.

Se poate savura alături de un desert, sau chiar ca desert, după masă.

Datorită notelor de ciocolată, Gourmesso Cioccolato este o cafea potrivită și pentru prepararea băuturilor pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato. În acest caz, poți adăuga deasupra fulgi de ciocolată sau praf de cacao.

În capsulele de cafea Gourmesso White Chocolate gustul fin și cremos de ciocolată albă se întâlnește cu un mix de boabe Arabica din Mexic și Columbia. Nota finală este dată de boabele Robusta din India, iar rezultatul este un espresso echilibrat, perfect pentru toți cei pasionați de ciocolată.

Amestecul de boabe de cafea atent selecționate îi oferă cafelei Gourmesso White Chocolate un caracter echilibrat, desăvârșită cu o cremă fină cu aromă de ciocolată albă.

Boabele Arabica provin din ferme aflate în Mexic și Columbia, iar boabele Robusta vin din India. Acest amestec îi dă cafelei Gourmesso White Chocolate un gust și o intensitate plăcută.

Datorită notelor de ciocolată albă, Gourmesso White Chocolate este o cafea potrivită și pentru prepararea băuturilor pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato. Se poate savura alături de un desert, sau chiar ca desert, după masă.

Cu capsulele de cafea Gourmesso Vaniglia obții un espresso echilibrat, cu o aromă de vanilie, irezistibilă.

Capsulele Gourmesso Vaniglia conțin un amestec de boabe Arabica, din America de Sud, cu note de vanilie și care dau o aciditate plăcută acestei combinații. Boabele Robusta, din Asia, completează notele pentru un espresso echilibrat.

Datorită notelor de vanilie, Gourmesso Vaniglia este o cafea potrivită și pentru prepararea băuturilor pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato.

Savurează

Atunci când vrei să creezi momente speciale împreună cu toți prietenii tăi!

Brand: Gourmesso
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Varietate: Blend
Boabe: 100% Arabica

Boabele de cafea din capsulele Gourmesso cu arome provin dintr-un comerț echitabil.

Un pachet de capsule compatibile cu aparatele de cafea Nespresso conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 5 grame de cafea.

Recomandat dacă-ți plac sortimentele Cocoa Truffle sau Vanilla Èclair.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Compoziție: boabe Arabica 100%, blend, măcinată, aromă de ciocolată (3%), aromă de  ciocolată albă (3%), aromă de vanilie (3%).

Gama Gorumesso Eco Line are capsule 100% compostabile (fără aluminiu și plastic)

Selectează opțiunea espresso de pe aparatul tău de cafea.

Pachetul promoțional de capsule cafea Gourmesso Flavoured Espresso conține trei sortimente diferite a câte 10 capsule fiecare.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0