Capsule ciocolată caldă cu valeriană, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

Savurează

Atunci când ai nevoie de puțină relaxare în viața ta!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule ciocolată caldă cu valeriană, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

25,00 lei

+

Capsulele cu ciocolată caldă cu valeriană de la SanSiro, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin boabe de cacao atent selecționate, 100% bio, pentru o băutură care te va cuceri imediat.

Dacă îți dorești o ciocolată caldă cremoasă și fină cu note aromate atunci trebuie să alegi capsulele cu ciocolată caldă cu valeriană de la Sansiro. Vei obține o băutură delicioasă pe care o poți savura dimineața, la micul dejun, sau oricând ai nevoie de puțină relaxare în viața ta.

Boabele de cacao provin din plantații 100% bio, certificate conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006.

Pentru prepararea unei băuturi dintr-o capsulă cu ciocolată caldă cu valeriană de la SanSiro îți recomandăm o cantitate de aproximativ 100 – 120 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml. Pentru prepararea ciocolatei calde apasă tasta lungo.

Savurează

Atunci când ai nevoie de puțină relaxare în viața ta!

Brand: SanSiro
Țară de origine: America Centrală
Recomandat pentru: Băuturi calde
Ingrediente: aromă naturală de valeriană, cacao bio
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice
Conținut cofeină: Fără cofeină

Un pachet de capsule SanSiro ciocolată caldă cu valeriană, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu ciocolată caldă cu valeriană SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu ciocolată caldă cu valeriană conține aproximativ 7 grame de cacao.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Compoziție: cacao bio, aromă naturală de valeriană

Cantitatea de apă recomandată pentru prepararea unei băuturi calde din capsulele cu SanSiro cu ciocolată caldă și valeriană este de 100 – 120 ml. Apasă tasta lungo a aparatului tău Nespresso.

Toate capsulele SanSiro ciocolată caldă cu valeriană conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme aflate în America Centrală, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele SanSiro ciocolată caldă cu valerianâ sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele SanSiro ciocolată caldă cu valeriană sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0