Capsule ceai Earl Grey & lâmâie, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

Capsule ceai Earl Grey & lâmâie, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

25,00 lei

Capsulele cu ceai Earl Grey & lâmâie de la SanSiro, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin ingrediente 100% naturale, certificate bio, acestea fiind alese de maeștrii în arta preparării ceaiului.

 Earl Grey este denumirea unui amestec de ceaiuri, în special ceai negru, aromatizat cu ulei de bergamotă. Inițial pentru acest amestec se foloseau exclusiv tipuri de ceai din China, dar de-a lungul timpului pentru fabricarea acestuia s-au folosit și ceaiurile din India.

Denumirea de Earl Grey vine de la premierul britanic Charles Grey care, în 1833, a ridicat monopolul deținut de East India Company în comerțul cu ceaiuri cu și din China.

Desigur, există și o legendă. Astfel, Charles Grey i-ar fi salvat viața unui Lord care la rândul său i-ar fi făcut cadou o cutie cu ceai negru peste care a turnat ulei de bergamotă.

O altă legendă spune că în timpul unui transport între China și Anglia, vasul care transporta ceaiul a trecut prin numeroase furtuni, iar încărcătura de ceai a fost amestecată complet. În plus, pe anumiți saci s-a scurs și ulei de bergamotă. Pentru a nu pierde bani la acest transport, armatorul vasului a vândut ceaiul așa, iar cumpărătorul a fost încântat de noua aromă.

 Indiferent care este povestea din spatele acestui blend, mixul de ceai negru Ceylon, coajă de lămâie și lemongrass, condimentat cu arome naturale de bergamotă te va cuceri imediat. Indiferent dacă alegi să bei un ceai cald sau rece.

Toate ingredientele provin din culturi certificate bio, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006. Toate ingredientele sunt uscate natural, garantându-se astfel o aromă puternică și o calitate excelentă.

Pentru prepararea unui ceai dintr-o capsulă cu ceai Earl Grey & lâmâie de la SanSiro îți recomandăm o cantitate de aproximativ 100 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml. În funcție de gust, pentru prepararea ceaiului îți recomandăm să apeși fie de două ori pe tasta espresso (fără să scoți capsula din aparat), fie o dată pe tasta lungo.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în vacanță la Londra!

Brand: SanSiro
Țară de origine: India
Recomandat pentru: Ceai
Ingrediente: aromă naturală de bergamotă, aromă naturală de lămâie, ceai negru Ceylon, coajă de lămâie, lemongrass
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice

Un pachet de capsule cu ceai SanSiro Earl Grey & lâmâie, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu ceai SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu ceai conține aproximativ 2 grame de ceai.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Compoziție: ceai negru Ceylon, coajă de lămâie, lemongrass, aromă naturală de lămâie, aromă naturală de bergamotă

Recomandăm ca înaintea preparării ceaiului să cureți aparatul tău de cafea pentru ca aromele ceaiului să rămână neschimbate. Apăsați o dată sau de două ori tasta lungo fără să introduci nicio capsulă în aparat.

Cantitatea de apă recomandată pentru prepararea unui ceaiSanSiro Earl Grey & lâmâie este de 80 – 110 ml.

Toate capsulele cu ceai SanSiro Earl Grey & lâmâie conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme aflate în Africa, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele cu ceai SanSiro Earl Grey & lâmâie sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu ceai SanSiro Earl Grey & lâmâie sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0