Capsule ceai din plante, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

Capsule ceai din plante, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

25,00 lei

Capsulele cu ceai din plante de la SanSiro, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin ingrediente 100% naturale, certificate bio, acestea fiind alese de maeștrii în arta preparării ceaiului.

Capsulele cu ceai din plante de la SanSiro conțin un mix de plante naturale de ceai verde, mentă, lemongrass și coajă de de lămâie, o combinație aromată care îți va induce o stare de bine și de relaxare.

Cu capsulele cu ceai din plante de la Sansiro îți poți prepara o băutură sănătoasă cu numeroase efecte benefice pentru organismul tău.

Toate ingredientele provin din culturi certificare bio, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006. Toate ingredientele sunt uscate natural, garantându-se astfel o aromă puternică și o calitate excelentă.

Pentru prepararea unui ceai dintr-o capsulă cu ceai din plante de la Sansiro îți recomandăm o cantitate de aproximativ 100 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml. În funcție de gust, pentru prepararea ceaiului îți recomandăm să apeși fie de două ori pe tasta espresso (fără să scoți capsula din aparat), fie o dată pe tasta lungo.

Savurează

Atunci când vrei să te relaxezi ca într-o zi de vacanță!

Brand: SanSiro
Țară de origine: China
Recomandat pentru: Ceai
Ingrediente: arome naturale, ceai verde, coajă de lămâie, lemongrass, mentă
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice

Un pachet de capsule cu ceai SanSiro din plante, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu ceai SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu ceai conține aproximativ 2 grame de ceai.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Compoziție: ceai verde, mentă, lemongrass coajă de de lămâie și arome naturale

Recomandăm ca înaintea preparării ceaiului să cureți aparatul tău de cafea pentru ca aromele ceaiului să rămână neschimbate. Apăsați o dată sau de două ori tasta lungo fără să introduci nicio capsulă în aparat.

Cantitatea de apă recomandată pentru prepararea unui ceai SanSiro din plante este de 80 – 110 ml.

Toate capsulele cu ceai SanSiro din plante conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din culturi aflate în China, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele cu ceai SanSiro din plante sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu ceai SanSiro din plante sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0