Capsule ceai de iasomie, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

Capsule ceai de iasomie, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

25,00 lei

Capsulele cu ceai de iasomie de la SanSiro, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin ingrediente 100% naturale, certificate bio, acestea fiind alese de maeștrii în arta preparării ceaiului.

Ceaiul de iasomie își are originile  în dinastia chineză Song  (960-1279), iar datorită gustului său a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate ceaiuri aromatizate. Maeștrii în arta preparării ceaiului de la SanSiro au amestecat frunze de ceai verde cu flori parfumate de iasomie, rezultatul fiind o adevărată sărbătoare pentru simțuri.

Capsulele cu ceai de iasomie de la SanSiro te vor surprinde cu un ceai dulce, cu note florale, parfumate. Ceaiul de iasomie din capsulele cu ceai de la SanSiro este proaspăt și revigorant și vei simți asta în fiecare ceașcă.

Pentru prepararea unui ceai de iasomie de la SanSiro îți recomandăm o cantitate de aproximativ 100 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml. În funcție de gust, pentru prepararea ceaiului îți recomandăm să apeși fie de două ori pe tasta espresso (fără să scoți capsula din aparat), fie o dată pe tasta lungo.

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți cu o băutură specială!

Brand: SanSiro
Țară de origine: China
Recomandat pentru: Ceai
Ingrediente: ceai verde, flori de iasomie
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice

Un pachet de capsule cu ceai SanSiro de iasomie, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu ceai SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu ceai conține aproximativ 2 grame de ceai.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Compoziție: flori de iasomie, frunze de iasomie, ceai verde

Recomandăm ca înaintea preparării ceaiului să cureți aparatul tău de cafea pentru ca aromele ceaiului să rămână neschimbate. Apăsați o dată sau de două ori tasta lungo fără să introduci nicio capsulă în aparat.

Cantitatea de apă recomandată pentru prepararea unui ceai SanSiro de iasomie este de 80 – 110 ml.

Toate capsulele cu ceai SanSiro de iasomie conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din plantații aflate în Africa de Sud, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele cu ceai SanSiro de iasomie sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu ceai SanSiro de iasomie sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0