Capsule cafea single origin Mexico, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea single origin Mexico, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

28,00 lei

+

Capsulele cu cafea single origin Mexico de la SanSiro îți oferă o cafea foarte aromată, cu o aciditate intensă și note fine de cireșe și vișine cu un retrogust intens de ciocolată neagră.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea single origin Mexico de la SanSiro provin din culturi bio, certificate ecologic, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006, iar procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea single origin Mexico de la SanSiro provin de la ferme independente din regiunea Oaxaca. Cafeaua din Oaxaca este printre cele mai bune cafele cultivate în Mexic și una dintre varietățile cele mai complete și complexe din lume.

Pentru prepararea unei cafele dintr-o capsulă cu cafea single origin Mexico de la SanSiro îți recomandăm o cantitate 110 mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: SanSiro
Țară de origine: Mexic
Conținut cofeină: Cu cofeină
Intensitate: 6 / 10
Prăjire: Medium roast
Aciditate: 8 / 10
Note: Ciocolată neagră, Cireșe, Vișine
Varietate: Single Origin
Recomandat pentru: Cappuccino, Lungo
Boabe: 100% Arabica
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice
Număr capsule: 10
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso

Un pachet de capsule cu cafea single origin Mexico de la SanSiro, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu cafea single origin Mexico de la SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu cafea onține aproximativ 5,5 grame de cafea măcinată, prăjită.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Selectează opțiunea lungo de pe aparatul tău de cafea.

Compoziție: boabe 100% Arabica, single origin, măcinată.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele cu cafea single origin Mexico de la SanSiro sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero. Toate capsulele cu cafea de la SanSiro conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme certificate bio, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea single origin Mexico de la SanSiro sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0