Capsule cafea SanSiro Espresso, bio, compatibile Cafissimo, Caffitaly, Beanz, 10 capsule

Capsule cafea SanSiro Espresso, bio, compatibile Cafissimo, Caffitaly, Beanz, 10 capsule

19,00 lei

+

Capsulele cu cafea SanSiro Espresso, compatibile cu sistemele Cafissimo, Caffitaly, Beanz,conțin un blend de cafea din boabe atent selecționate care provin din Costa Rica, Columbia, Vietnam și Uganda.

Lasă-te răsfățat de gustul acestui espresso cremos cu note de ciocolată. Boabele de cafea din capsulele cu cafea SanSiro Espresso au fost prăjite timp de 20 de minute la temperaturi între 180 și 240 de grade Celsius pentru a scoate în evidență aroma specială.

Cu o aciditate echilibrată, aromată și cremoasă, cafeaua din capsulele cu cafea SanSiro Espresso este o adevărată plăcere cu fiecare înghițitură.

Aroma intensă și cremoasă a unui espresso din capsulele cu cafea SanSiro Espresso este pusă în valoare și de combinațiile pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato.

Dacă preferi să savurezi un espresso fără lapte, în stil italian, servește-l cu un pahar de apă alături.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea SanSiro Espresso provin din culturi bio, certificate ecologic, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006, iar procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Pentru prepararea unei băuturi dintr-o capsulă cu cafea SanSiro Espresso îți recomandăm să apeși tasta espresso a apartului tău de cafea.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o cafenea din Italia!

Brand: SanSiro
Țară de origine: Columbia, Costa Rica, Uganda, Vietnam
Boabe: Mix Arabica-Robusta
Intensitate: 8 / 10
Prăjire: Medium – dark roast
Aciditate: 8 / 10
Note: Aromat, Ciocolată, Intens
Varietate: Blend
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Conținut cofeină: Cu cofeină
Compatibilitate capsulă: Beanz, Caffitaly, Cafissimo

Un pachet de capsule cafea Espresso SanSiro, compatibile cu aparatele de cafea Cafissimo, Caffitaly, Beanz, conține 10 capsule.

Capsulele cu cafea Espresso SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu cafea onține aproximativ 8 grame de cafea măcinată, prăjită.

Selectează opțiunea espresso de pe aparatul tău de cafea.

Compoziție: boabe Arabica, Robusta, măcinată.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Capsulele cu cafea Espresso SanSiro sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero. Toate capsulele cu cafea de la SanSiro conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme certificate bio, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea Espresso SanSiro sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0