Capsule cafea Ristretto SanSiro Premium, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule

Capsule cafea Ristretto SanSiro Premium, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule

25,00 lei

+

Capsulele cu cafea Ristretto SanSiro Premium, compatibile cu sistemul Nespresso, conțin un blend de cafea din boabe atent selecționate care provin din Costa Rica, Columbia, Vietnam și Uganda.

Blendul din capsulele cu cafea SanSiro Ristretto este un mix e boabe Arabica și Robusta care asigură cafelei un gust intens, cu corp bogat și un retrogust de ciocolată. Crema fină contribuie la desăvârșirea gustului acestei cafele.

Din capsulele cu cafea SanSiro Ristretto vei obține, datorită prăjirii dark roast a boabelor de cafea Arabica și Robusta, o cafea cremoasă, cu un gust intens, un corp plin și aromat cu o aciditate scăzută.

Îți recomandăm să savurezi capsulele cu cafea SanSiro Ristretto ca ristretto sau espresso. Gustul intens al unui espresso din capsulele cu cafea SanSiro Ristretto este scos în evidență și în combinațiile pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato.

Pentru prepararea unei băuturi dintr-o capsulă cu cafea SanSiro Ristretto îți recomandăm o cantitate de 25 – 40 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea Ristretto SanSiro Premium provin din culturi bio, certificate ecologic, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006, iar procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o cafenea din Milano!

Brand: SanSiro
Țară de origine: Columbia, Costa Rica, Uganda, Vietnam
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjire: Dark roast
Intensitate: 10 / 10
Aciditate: 4 / 10
Note: Aromat, Ciocolată, Intens
Varietate: Blend
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Ristretto, Espresso
Boabe: Mix Arabica-Robusta
Tip capsulă: aluminiu, reciclat 100%
Număr capsule: 10
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso

Un pachet de capsule cafea Ristretto SanSiro Premium, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu cafea Ristretto SanSiro Premium sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu cafea onține aproximativ 6 grame de cafea măcinată, prăjită.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Selectează opțiunea espresso de pe aparatul tău de cafea.

Compoziție: boabe Arabica, Robusta, măcinată.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din aluminiu, reciclat în proporție de 100%.

Capsulele cu cafea Ristretto SanSiro Premium sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero. Toate capsulele cu cafea de la SanSiro conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme certificate bio, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea Ristretto SanSiro Premium sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0