Capsule cafea Espresso Intenso SanSiro Premium, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o cafenea din Italia!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Espresso Intenso SanSiro Premium, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule

25,00 lei

+

Capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium, compatibile cu sistemul Nespresso, conțin un blend de cafea din boabe atent selecționate care provin din Costa Rica, Columbia, Vietnam și Uganda.

Lasă-te răsfățat de gustul acestui espresso intens, cu note de ciocolată și foarte cremos. Boabele de cafea din capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium au fost prăjite timp de 20 de minute la temperaturi între 180 și 240 de grade Celsius pentru a scoate în evidență aroma specială.

Cu o aciditate medie, aromat și cremos, cafeaua din capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium este o adevărată plăcere cu fiecare înghițitură.

Aroma intensă și cremoasă a unui espresso din capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium este pusă în valoare și de combinațiile pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato.

Dacă preferi să savurezi un espresso fără lapte, în stil italian, servește-l cu un pahar de apă alături.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium provin din culturi bio, certificate ecologic, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006, iar procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Pentru prepararea unei băuturi dintr-o capsulă cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium îți recomandăm o cantitate de aproximativ 25 – 40 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o cafenea din Italia!

Brand: SanSiro
Țară de origine: Columbia, Costa Rica, Uganda, Vietnam
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjire: Medium – dark roast
Intensitate: 9 / 10
Aciditate: 5 / 10
Varietate: Blend
Note: Aromat, Ciocolată, Intens
Recomandat pentru: Espresso
Boabe: 100% Arabica
Tip capsulă: aluminiu, reciclat 100%
Număr capsule: 10
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso

Un pachet de capsule cafea Espresso Intenso SanSiro Premium, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu cafea onține aproximativ 6 grame de cafea măcinată, prăjită.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Selectează opțiunea espresso de pe aparatul tău de cafea.

Compoziție: boabe Arabica, Robusta, măcinată.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din aluminiu, reciclat în proporție de 100%.

Capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero. Toate capsulele cu cafea de la SanSiro conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme certificate bio, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea Espresso Intenso SanSiro Premium sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0