Capsule cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse, compatibile Nespresso, 10 capsule

Capsule cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse, compatibile Nespresso, 10 capsule

59,90 lei

+

Savurează noile capsule cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, MABÓ Etiopia Garse. Bucură-te de experiența unică a gustului cafelei noastre de specialitate, acum disponibilă și în capsule compatibile cu aparatele Nespresso.

Capsulele cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, MABÓ Etiopia Garse sunt perfecte pentru un espresso și vei fi răsfățat de gustul acestei cafele cremoase, cu o aciditate echilibrată și cu note delicioase de mango, portocale roșii, piersică și rom. Cafeaua din capsulele cu cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse face parte din categoria MABÓ Black Rarities.

Stația de spălat Garse

Stația Garse este situată în Yirgacheffe, districtul Gedeo. Această stație este situată la o altitudine de 2060m, unde sunt procesate cafele naturale de specialitate. A fost construită în 2011 de compania DWD, pentru a procesa cafea de înaltă calitate. Cireșele sunt aduse la gara Garse de fermierii care locuiesc în satele din jur Garse, Dobe Toga și Wachile. DWD lucrează acum cu 110 mici producători. Acești fermieri gestionează foarte bine cultivarea cafelei și aceste practici agricole au fost transmise din generație în generație de mulți ani în această regiune.

Fermentare anaerobă

Anaerob este un proces de fermentație, în care cafeaua este plasată în rezervoare de fermentație timp de câteva zile cu pulpa și apoi plasată pe paturi de uscare intr-un strat gros pentru un timp total de cinci săptămâni. Acesta este un proces emergent care câștigă rapid popularitate datorită aromelor incredibile și unice pe care le poate produce din procesul cunoscut sub numele de fermentație anaerobă.

Anaerob este un proces pe care fermierii l-au folosit pentru a descrie un mediu sigilat. De obicei, cafeaua este depulpată ca de obicei și apoi pergamentul cu mucilagiu este plasat într-un rezervor etanș, adesea din oțel inoxidabil, cu o supapă pentru a permite evacuarea gazelor. Acest stil de fermentație poate extinde intervalul de timp tradițional de 12-36 de ore cu ore sau chiar zile, în unele cazuri, până la 120 de ore de fermentație în rezervoare sigilate.

Tipurile de microbi capabili să supraviețuiască și să participe activ la fermentație sunt limitate de lipsa de oxigen din aer și se crede că modifică substanțial profilul final al aromei.

Varietate mixtă Heirloom

Numele Etiopian Heirloom este folosit pentru a descrie soiurile de moștenire indigene care rezultă din încrucișarea dintre specii și soiuri, mai degrabă decât provin dintr-un anumit soi. Soiurile locale din Etiopia sunt numite „Heirloom etiopian” sau moștenire etiopiană. Majoritatea cafelelor Heirloom sunt descendenți naturali ai soiurilor Typica sau Bourbon ale speciei Coffea Arabica. Se estimează că Etiopia găzduiește câteva mii de soiuri diferite de cafea.

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o călătorie exotică!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Etiopia
Prăjire: OMNI light
Număr capsule: 10
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso
Boabe: 100% Arabica
Altitudine: 2.060 m
Note cupping: High sweetness, Mango, Medium malic and citric acidity, Piersică, Portocale roșii, Rom
Producător: DWD company, Garse
Procesare: Anaerobic natural
Varietate: Heirloom
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, celuloză naturală, uleiuri vegetale

Boabele de cafea din capsulele de cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse provin de la ferme independente care practică agricultura bio și un comerț echitabil.

Un pachet de capsule cu cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso, conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 6,5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Compoziție: cafea de specialitate, boabe 100% Arabica, măcinată.

Capsulele cu cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse sunt capsule din celuloză naturală și uleiuri vegetale, 100% compostabile și nu afectează în niciun fel gustul cafelei.

Selectează opțiunea espresso  de pe aparatul tău de cafea. Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Preț / capsulă: 5,90 lei

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. MABO Coffee Roastery și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea MABÓ Etiopia Garse sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0
Capsule cafea de specialitate MABÓ Etiopia Garse, compatibile Nespresso, 10 capsule

Echipa Coffeelicious.ro a plecat puțin în vacanță. Toate comenzile făcute în această perioadă vor fi procesate începând cu data de 16 octombrie. Mulțumim pentru înțelegere. O toamnă frumoasă!