Capsule cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe, compatibile Nespresso, 10 capsule

Capsule cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe, compatibile Nespresso, 10 capsule

34,00 lei

+

Savurează noile capsule cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe. Cafeaua provine din regiunea Sidamo, în Etiopia, și este cultivată în plantațiile din munții Bombe.

Cafeaua din capsulele cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe, este culeasă manual și adusă pentru procesare la stația Bombe, care-i aparține lui Asefa Dukamo. Asefa, împreună cu familia, gestionează această stație de procesare și se asigură că toate procedeele se fac cu respect pentru natură și ecologie.

Cafeaua noastră a fost procesată folosind așa-numita metodă de fermentație uscată, care este o variație a metodei tradiționale de procesare etiopiene, dar utilizează mult mai puțină apă. Aceasta oferă un profil distinctiv cafelei, cu o aromă complexă și dulce, care se îmbină armonios cu celelalte note distincte.

Capsulele cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe sunt perfecte pentru un espresso și vei fi răsfățat de gustul acestei cafele cremoase, cu o aciditate echilibrată și cu note delicioase de iasomie, bergamotă, ceai negru și prăjitură cu miere.

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o călătorie exotică!

Brand: Father’s Coffee Roastery
Țară de origine: Etiopia
Prăjire: Medium roast
Număr capsule: 10
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso
Boabe: 100% Arabica
Altitudine: 1.400 – 1.600 m
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Bergamotă, Ceai negru, Dulce, Iasomie, Prăjitură cu miere
Producător: Asefa și Mulugeta Dukamo
Procesare: Spălare
Varietate: Etiope
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, celuloză naturală, uleiuri vegetale

Boabele de cafea din capsulele de cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe provin de la ferme independente care practică agricultura bio și un comerț echitabil.

Un pachet de capsule cu cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso, conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 6,5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Compoziție: cafea de specialitate, boabe 100% Arabica, măcinată.

Capsulele cu cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe sunt capsule din celuloză naturală și uleiuri vegetale, 100% compostabile și nu afectează în niciun fel gustul cafelei.

Selectează opțiunea espresso  de pe aparatul tău de cafea. Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Preț / capsulă: 3,40 lei

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. Father’s Coffee Roastery și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea Father’s Coffee Roastery Ethiopia Bombe sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0