Capsule cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina, compatibile Nespresso, 10 capsule

Capsule cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina, compatibile Nespresso, 10 capsule

28,50 lei

+

Savurează noile capsule cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina. Cafeaua provine din regiunea Sul de Minas, în Brazilia, și este cultivată pe plantațiile aparținând Cooperativei Cocatrel, care practică agricultura bio și un comerț echitabil, o cooperativă fondată în 1961.

Cafeaua din capsulele cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina, provine dintr-o zonă specifică, numită Carmo da Cachoeira, de la ferma Caixa de Fruta.

Cafeaua este procesată prin metoda naturală și uscată la o temperatură controlată, această metodă de procesare aducând un profil distinctiv cafelei, cu o aromă plăcută de fructe roșii, care se îmbină armonios cu celelalte note distincte.

Capsulele cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina sunt perfecte pentru un espresso și vei fi răsfățat de gustul acestei cafele cremoase, cu o aciditate scăzută și cu note delicioase de ciocolată cu lapte, nuci și marțipan.

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o cafea ca o vacanță!

Brand: Father’s Coffee Roastery
Țară de origine: Brazilia
Prăjire: Medium roast
Număr capsule: 10
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso
Boabe: 100% Arabica
Altitudine: 1.400 – 1.600 m
Note cupping: Ciocolată cu lapte, Marțipan, Nuci
Producător: Caixa De Fruta
Procesare: Natural
Varietate: Blend
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, celuloză naturală, uleiuri vegetale

Boabele de cafea din capsulele de cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina provin de la ferme independente care practică agricultura bio și un comerț echitabil.

Un pachet de capsule cu cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso, conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 6,5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Compoziție: cafea de specialitate, boabe 100% Arabica, măcinată.

Capsulele cu cafea de specialitate Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina sunt capsule din celuloză naturală și uleiuri vegetale, 100% compostabile și nu afectează în niciun fel gustul cafelei.

Selectează opțiunea espresso  de pe aparatul tău de cafea. Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Preț / capsulă: 2,85 lei

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. Father’s Coffee Roastery și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea Father’s Coffee Roastery Brazil Cafeina sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0