Cafea de specialitate Sloane Rwanda Bwenda

Cafea de specialitate Sloane Rwanda Bwenda

52,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Rwanda Bwenda face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

La nord-vest de Butare, în sectorul Kbumbwe, Bwenda ocupă o suprafață mică, între 2-3 ha. Înființată de Rwanda Traiding Company în 2019, Bwenda poartă numele celulei de teren pe care se află. Managerul, Eric, locuiește în apropiere, în Huwe și coordonează ferma de când RTC a preluat proprietatea. Datorită instruirii pe care fermierii au primit-o în managementul financiar (care este doar un aspect al pregătirii RTC), Eric este mulțumit să știe că li s-a oferit oportunitatea de a face economii, asigurând astfel o anumită stabilitate pe termen lung și independență financiară.

Ferma are 3 angajați cu normă întreagă, inclusiv Eric, la care se adaugă furnizarea de muncă sezonieră pentru aproximativ 60 de lucrători ocazionali în timpul sezonului de recoltare, aproximativ 85% din forța de muncă fiind reprezentată de femei.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Rwanda
Regiune: Kbumbwe
Producător: Bwenda 591
Procesare: Anaerobic natural
Varietate: Red Bourbon
Altitudine: 1.650 m
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Carambola Startfruit, Curmale, Sirop de agave, Flori de salcâm, Lichior de zmeură
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Rwanda Bwenda este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Rwanda Bwenda este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0