Cafea de specialitate Rosters Coffee Columbia Finca El Diviso Nestor Lasso

Cafea de specialitate Rosters Coffee Columbia Finca El Diviso Nestor Lasso

Prețul inițial a fost: 80,00 lei.Prețul curent este: 70,00 lei.

+

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Columbia Finca El Diviso Nestor Lasso este prăjită în România, la Arad.

Este aproape imposibil să surprinzi încântarea de a savura orice cafea produsă de Nestor Lasso, deoarece fiecare lot este unic. Devotamentul său față de practicile ideale de cultivare și procesare, împreună cu includerea unor soiuri rare și sublime de cafea (Pink Bourbon, Gesha, Ombligon, Chiroso, Sidra și altele), oferă o ceașcă incomparabilă.

Procesul natural de 180 de ore pentru cafeaua Pink Bourbon presupune o atenție minuțioasă la fiecare pas:

Selecția și oxidarea inițială: Boabele de cafea coapte sunt selectate cu grijă și recoltate. Acestea trec printr-o fază de oxidare timp de 12 ore la o temperatură de 25°C.
Fermentare anaerobă și oxidare: Boabele sunt plasate într-un rezervor sau sac de plastic pentru o fermentare anaerobă de 50 de ore la temperaturi cuprinse între 16°C și 18°C. Ulterior, acestea sunt mutate într-un rezervor pentru 60 de ore de oxidare, unde temperatura maximă atinge 42°C.
Fermentare anaerobă secundară: Apoi, boabele sunt transferate în saci de 50 kg pentru o altă rundă de fermentare anaerobă, de data aceasta timp de 30 de ore la temperaturi cuprinse între 16°C și 20°C.

Scufundare în apă și recircularea scurgerii: După fermentare, boabele sunt scufundate în apă la 45°C în rezervoare. Lichidul rezultat este recirculat timp de 70 de ore.
Uscare și odihnă: Cafeaua este uscată într-o marquesina (structură asemănătoare unei sere) la o temperatură maximă de 32°C până când ajunge la 18% umiditate. În acest moment, este transferată în saci de plastic negri și depozitată într-un beci întunecat pentru o perioadă de odihnă de 60 de ore. În final, uscarea continuă până când cafeaua atinge un nivel de umiditate de 11%.

Acest proces riguros duce la un profil de aromă unic, caracteristic soiului Pink Bourbon.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o vacanță exotică!

Brand: Rosters Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila
Producător: Finca El Diviso, Nestor Lasso
Procesare: Natural
Altitudine: 1.750 m
Scor degustare: 88 în nota SCA
Varietate: Pink Bourbon
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Ciocolată neagră, Ananas la grill, Coniac
Prăjire: Light medium
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Coldbrew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Columbia Finca El Diviso Nestor Lasso este prăjită light –  medium roast.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Columbia Finca El Diviso Nestor Lasso este disponibilă în cutii de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0