Cafea de specialitate GUIDO Columbia Origin Select DECAF (fără cofeină)

Cafea de specialitate GUIDO Columbia Origin Select DECAF (fără cofeină)

50,00 lei

+

GUIDO Columbia Origin Select DECAF (fără cofeină) este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Buchetul este surprinzător și gustos, cu note de cacao și lemongrass. Este o origine selectată special pentru decofeinizarea prin apă, fără solvenți chimici.

Calitatea boabelor verzi și profilul de prăjire o plasează pe raftul cafelelor gustoase și nu oferă niciun indiciu al lipsei de cofeină. Aromele sunt prezente pentru a-i încânta pe cei care fac această alegere.

GUIDO Columbia Origin Select DECAF este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee, fără cofeină, și care te va încânta cu un corp delicat și suculent și cu notele de caramel și lemongrass.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună la orice oră!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Cauca
Producător: ferme mici din regiune
Varietate: Colombia
Procesare: decofeinizare cu trestie de zahăr
Altitudine: 1.200 – 1.600 m
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Caramel, Lemongrass
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Fără cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Columbia Origin Select DECAF este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Origin Select DECAF este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

Columbia Origin Select DECAF este o cafea de specialitate din categoria CORE, fără cofeină, a celor de la GUIDO Coffee și care te va încânta cu un corp delicat și suculent și cu notele de caramel și lemongrass.

În mod normal, cafelele din categoria CORE au o aciditatea scăzută, arome intense și sunt potrivite pentru majoritatea metodelor de preparare. Notele predominante sunt de ciocolată, caramel și nuci. Sunt cafele puțin pretențioase și te ajută să obții un produs la fel de bun ca în cafeneaua ta preferată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso, ibric și alte metode alternative.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0