Pachet degustare capsule cafea Gourmesso Flavored Espresso, compatibile Nespresso, 14 capsule

Reduceri!

Savurează

Atunci când ai nevoie de un plus de savoare în fiecare dimineață!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Pachet degustare capsule cafea Gourmesso Flavored Espresso, compatibile Nespresso, 14 capsule

25,00 lei 21,00 lei

+

Dacă ai nevoie de un plus de savoare în fiecare dimineață, atunci pachetul de degustare Gourmesso Flavored Espresso este perfect pentru tine. Pachetul de degustare Flavored Espresso, cu capsule compatibile cu sistemul Nespresso, conține 14 capsule, câte două capsule din sortimentele: Caramello, Vaniglia, Coconut, Almond, Ciocollato, Nocciola și Toffee Nut.

La baza sortimentelor Gourmesso Flavored Espresso stau boabele Arabica din America de Sud la care am adăugat boabe Robusta din Asia, care echilibrează perfect aciditatea boabelor Arabica, pentru o experiență savuroasă.

2 x capsule cafea Gourmesso – Caramello

Prin prăjirea dark roast se eliberează din cafea și notele de nuci, ceea ce va transforma experiența ta într-una specială.  Vei savura un espresso echilibrat, rafinat cu o aromă irezistibilă de caramel.

2 x capsule cafea Gourmesso – Cioccolato

Pentru un espresso savuros, cu o aromă rafinată de ciocolată neagră.

2 x Capsule cafea Gourmesso – Gianduia Caramello (Toffee Nut)

Un espresso ca o pralină. Combinația dintre cafea, nuci dulci, migdale, nougat și caramel din capsulele de cafea Gourmesso Gianduia Caramello (Toffee nut) îți va transforma diminețile înr-o poveste.

2 x Capsule cafea Gourmesso – Mandorla

Combinația dintre cafea și migdale din capsulele de cafea Gourmesso Mandorla este irezistibilă și vei avea în ceașcă un espresso echilibrat, cu note de migdale, care te va duce cu gândul la vacanță.

2 x Capsule cafea Gourmesso – Nocciola

Combinația dintre cafea și alune de pădure din capsulele de cafea Gourmesso Nocciola, compatibile cu sistemul Nespresso, este irezistibilă. Vei avea un espresso echilibrat, cu note de alune de pădure și un buchet armonios.

2 x Capsule cafea Gourmesso – Noce di Cocco

Combinația dintre cafea și cocos din capsulele de cafea Gourmesso Noce di Cocco este irezistibilă și vei avea în ceașcă un espresso echilibrat, cu note de cocos, care te va duce cu gândul la o vacanță în Caraibe.

2 x Capsule cafea Gourmesso – Vaniglia

Un espresso echilibrat, completat perfect cu aromă de vanilie. Asta te așteaptă atunci când prepari o cafea cu capsulele de cafea Gourmesso Vaniglia. Răsfață-te cu un “desert” perfect la orice oră din zi.

Savurează

Atunci când ai nevoie de un plus de savoare în fiecare dimineață!

Brand: Gourmesso
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Varietate: Aroma, Blend
Boabe: Mix Arabica-Robusta

Boabele de cafea din capsulele Gourmesso cu arome provin dintr-un comerț echitabil.

Pachetul de desgustare Flavored Espresso cu capsule compatibile cu aparatele de cafea Nespresso conține 14 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Selectează opțiunea espresso de pe aparatul tău de cafea.

Pachetul Gourmesso Flavored Espresso conține câte două capsule din sortimentele: Caramello, Vaniglia, Coconut, Almond, Ciocollato, Nocciola și Toffee Nut.

Compoziție Gourmesso Caramello: boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă de caramel (3 %).

Compoziție Gourmesso Cioccolato: boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă naturală de ciocolată (3 %).

Compoziție Gourmesso Gianduia Caramello (Toffee nut): boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă caramel, migdale, nougat (3 %).

Compoziție Gourmesso Mandorla: boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă naturală de migdale (3 %).

Compoziție Gourmesso Nocciola: boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă naturală de alune de pădure (3 %).

Compoziție Gourmesso Noce di Cocco: boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă naturală de cocos (3 %).

Compoziție Gourmesso Vaniglia: boabe Arabica (America de Sud), boabe Robusta (Asia), măcinată, aromă naturală de vanilie (3 %).

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0