Pachet capsule cafea Intense Espresso, compatibile Nespresso, 3 x 10 capsule

Reduceri!

Savurează

Atunci când ai nevoie de un impuls puternic pentru a te ridica din pat!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Pachet capsule cafea Intense Espresso, compatibile Nespresso, 3 x 10 capsule

60,00 lei 48,00 lei

+

Gourmesso a lansat o serie de trei ediții speciale pentru cei care preferă un espresso intens. Dacă și pentru tine dimineața începe cu un espresso, atunci pachetul cu edițiile especiale INTENSE ESPRESSO Nite Owl, Late Nite Lemur și Midnite Monkey este alegerea perfectă, acestea având intensitatea 10, 11 și 12.

Capsulele Gourmesso Nite Owl, din colecția specială Intense Espresso, conțin un mix de cafea Arabica din America de Sud și Robusta din Africa de Est, iar asta îți oferă un espresso intens, cu note de ciocolată.

Datorită prăjirii dark roast a boabelor de cafea Arabica și Robusta, cafeaua Gourmesso Nite Owl are un gust intens, echilibrat, cu o aciditate redusă. Notele de ciocolată desăvârșesc un espresso cremos cu un corp bogat.

Capsulele Gourmesso Nite Owl, compatibile cu sistemul Nespresso, conțin în proporție de 85 % boabe Arabica din Honduras, Peru și Brazilia. Boabele de cafea din Peru și Honduras sunt culese de la o altitudine de peste 1.000 de metri, iar procesarea se face prin spălare. Acestea sunt apoi amestecate cu boabe Santos din Brazilia pentru o aromă echilibrat și o aciditate medie.

Mixul este desăvârșit de boabele Robusta din Uganda, iar tu vei avea în ceașcă un espresso intens. Pentru a savura întreaga aromă îți recomandăm să prepari cafeaua ca espresso sau ristretto.

Capsulele Gourmesso Late Nite Lemur, din colecția specială Intense Espresso, conțin cea mai intensă cafea din gamă. Mixul de boabe Arabica și Robusta asigură cafelei un gust echilibrat și un corp bogat.

Cafeaua Gourmesso Late Nite Lemur se remarcă prin notele de lămâie și de ghimbir, ușor picante.

Datorită prăjirii dark roast a boabelor de cafea Arabica și Robusta, cafeaua Gourmesso Late Nite Lemur are un gust intens, echilibrat..

Boabele Robusta sunt culese din ferme din Uganda, iar boabele Arabica sunt din Columbia și Brazilia. Boabele din America de Sud sunt procesate prin spălare și sunt de o calitate foarte mare, conferindu-i cafelei o aciditate plăcută și un gust echilibrat.

Îți recomandăm să savurezi cafeaua Gourmesso Late Nite Lemur ca espresso sau ristretto, iar dacă vrei să-i scazi puțin din intensitate poți încerca un americano.

Capsulele Gourmesso Midnite Monkey, din colecția specială Intense Espresso, conțin cafea 100% Arabica, cu note de lâmâie și piersică. Vei avea în ceașcă un espresso cu un caracter echilibrat și o aciditate plăcută.

Datorită prăjirii dark roast a boabelor de cafea Arabica, cafeaua Gourmesso Midnite Monkey are un gust intens, echilibrat, cu o aciditate plăcută. Totul este completat de notele de lâmâie și piersică, care te duc cu gândul la un vin de colecție.

Blendul de Arabica este combus din boabe din Columbia amestecate cu boabe Santos din Brazilia. Boabele din Columbia sunt culese de la o altitudine de 1.000 de metri și sunt de o calitate foarte bună. Boabele din Brazilia îi dau acestei cafele notele fructate de citrice.

Pentru a te bucura de toate aromele din capsulele Gourmesso Midnite Monkey îți recomandăm ca mod de preparare espresso. Pentru un gust și mai intens, poți apăsa și butonul ristretto de pe aparatul tău de cafea.

Savurează

Atunci când ai nevoie de un impuls puternic pentru a te ridica din pat!

Brand: Gourmesso
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Varietate: Blend
Boabe: 100% Arabica, Mix Arabica-Robusta

Boabele de cafea din capsulele Gourmesso cu arome provin dintr-un comerț echitabil.

Un pachet de capsule compatibile cu aparatele de cafea Nespresso conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Selectează opțiunea espresso sau ristretto de pe aparatul tău de cafea.

Pachetul cu edițiile especiale INTENSE ESPRESSO conține trei pachete, a câte 10 capsule, din sortimentele Nite Owl, Late Nite Lemur și Midnite Monkey.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0