Pachet capsule cafea Gourmesso – EDIȚII LIMITATE 2021, compatibile Nespresso, 3 x 10 capsule

Reduceri!

Savurează

Atunci când vrei să creezi momente speciale împreună cu toți prietenii tăi!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Pachet capsule cafea Gourmesso – EDIȚII LIMITATE 2021, compatibile Nespresso, 3 x 10 capsule

60,00 lei 55,00 lei

+

Gourmesso a lansat anul acesta trei ediții limitate pe care le poți cumpăra acum la un preț special. Pachetul de capsule cafea Gourmesso EDIȚII LIMITATE conține edițiile speciale Decaf Bogotá Pura Dolce, Fruit Splash Coffee și Iced Coffee.

Capsulele de cafea Gourmesso Decaf Bogotá Pura Dolce, în ediție limitată, te vor convinge cu un gust delicat și cu notele sale dulci-fructate.

Capsulele de cafea Gourmesso Decaf Bogotá Pura Dolce conțin boabe de cafea 100% Arabica din Columbia care au fost decofeinizate prin procedee care nu implică substanțe chimice, iar asta garantează că se păstrează aromelor naturale.

Gradul de prăjire medium evidențiază notele de citrice și îi oferă o tentă dulceagă cafelei.

Fie că îl vei savura capsulele de cafea Gourmesso Decaf Bogotá Pura Dolce ca espresso sau în combinații cu lapte, în cappuccino sau latte macchiato, vei avea o experiență plăcută, cu totul specială.

Din capsulele de cafea Gourmesso Fruit Splash Coffee obții un espresso care-ți aduce aminte de senzațiile plăcute din această vară. Cu un mix de boabe 100% Arabica din America Centrală, nota finală a acestei cafele este de citrice, iar senzația este de parcă tocmai ți-ai prelungit vacanța.

Acest sortiment este în ediție limitată și este o combinație rafinată, cu note de citrice, un buchet armonios, completat de o spumă densă și fină.

Boabele 100% Arabica provin din ferme aflate în Nicaragua și Costa Rica, certificate pentru un comerț echitabil, ceea ce îi dă acestei cafele un gust puternic și intens. Aciditatea crescută accentuează notele de citrice care desăvârșește gustul acestui espresso.

Fie că vei bea capsulele de cafea Gourmesso Fruit Splash Coffee ca espresso sau în combinații cu lapte, în cappuccino sau latte macchiato, vei avea o experiență plăcută, cu totul specială.

Chiar dacă a trecut vara poți să retrăiești senzațiile plăcute cu capsulele de cafea Gourmesso Iced Coffee. Gustul intens, cu note de ciocolată, te va face să uiți rapid că în curând vor urma și zile mai reci.

Cu un mix de boabe 100% Arabica din Brazilia și Costa Rica, espresso-ul tău va fi intens, cu note dulci și senzația este de parcă tocmai ți-ai prelungit vacanța.

Este o combinație rafinată, cu note de ciocolată, dulci și intense, completată de o spumă densă și fină.

Boabele de cafea din capsulele de cafea Gourmesso Iced Coffee , 100% Arabica, provin din ferme aflate în Brazilia și Costa Rica, certificate pentru un comerț echitabil, ceea ce îi dă acestei cafele un gust puternic și intens.

Cafeaua are o aciditate scăzută, iar gradul de prăjire dark roast îi oferă acestui espresso o intensitate aparte.

Este o cafea care se poate consuma rece. Pune două – trei cuburi de gheață peste ea, mai adaugă și lapte (90 ml), după gust, și vei avea o băutură excelentă.

Desigur, poți savura capsulele de cafea Gourmesso Iced Coffee și în modul classic, fierbinte, fără gheață.

Savurează

Atunci când vrei să creezi momente speciale împreună cu toți prietenii tăi!

Brand: Gourmesso
Recomandat pentru: Cappuccino, Espresso freddo, Latte freddo, Latte macchiato, Espresso
Varietate: Blend
Boabe: 100% Arabica

Boabele de cafea din capsulele de cafea Gourmesso provin de la ferme care practică un comerț echitabil.

Un pachet de capsule compatibile cu aparatele de cafea Nespresso conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 5 grame de cafea.

Pachetul promoțional de capsule cafea Gourmesso – EDIȚII LIMITATE 2020 conține trei sortimente diferite a câte 10 capsule fiecare.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0