Pachet capsule cafea Gourmesso EDIȚII DE IARNĂ, compatibile Nespresso, 5 x 10 capsule

Reduceri!

Savurează

Atunci când vrei să ai sărbători aromate în familie!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Pachet capsule cafea Gourmesso EDIȚII DE IARNĂ, compatibile Nespresso, 5 x 10 capsule

85,00 lei 70,00 lei

+

Gourmesso a lansat anul acesta edițiile de iarnă cu arome de ciocolată, vanilie și migdale, arome care te vor duce cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Pachetul EDIȚII DE IARNĂ, cu capsule de cafea compatibile cu sistemul Nespresso,  conține cinci sortimente diferite a câte 10 capsule fiecare:  Gourmesso Cioccolato, Gourmesso Vaniglia, Gourmesso MandorlaGourmesso Cioccolato Decaf și Gourmesso Vaniglia Decaf.

Ciocolata, vanilia și migdalele sunt unele dintre cele mai folosite ingrediente în bucătărie din această perioadă pentru prepararea unor deserturi delicioase. Aromele îmbietoare ale dulciurilor de Crăciun au fost inspirația noilor ediții speciale de iarnă de la Gourmesso cu arome de ciocolată, vanilie și migdale.

Din capsulele cu cafea Gourmesso Cioccolato vei putea prepara un espresso savuros, cu o aromă rafinată de ciocolată neagra. Un espresso care merge perfect la desert, dar și în combinații pe bază de lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiato.

Un espresso echilibrat, completat perfect cu notele aromate e vanilie. Asta vei savura atunci când prepari o cafea cu capsulele de cafea Gourmesso Vaniglia.

Combinația dintre cafea și migdale din capsulele de cafea Gourmesso Mandorla este irezistibilă și vei simți aroma celor mai savuroase prăjturi italiene într-un espresso echilibrat, cu note de migdale care sunt completate cu o aromă delicată de marțipan.

Cafeaua din edițiile de iarnă de la Gourmesso provine din plantații certificate, care practică un comerț echitabil, din America de Sud și Asia cu arome naturale de ciocolată, vanilie și migdale, care te vor duce imediat cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Cele trei ediții de iarnă, cu arome naturale de ciocolată, vanilie și migdale, sunt recomandate și penru combinațiile cu lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiato. În plus sortimentele Gourmesso Cioccolato și Gourmesso Vaniglia sunt disponibile și în varianta Decaf, fără cofeină, pentru cei care vor să savureze o cafea ca un desert la orice oră.

 

Savurează

Atunci când vrei să ai sărbători aromate în familie!

Brand: Gourmesso
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Varietate: Blend
Boabe: 100% Arabica, Mix Arabica-Robusta

Boabele de cafea din capsulele Gourmesso cu arome provin dintr-un comerț echitabil.

Un pachet de capsule compatibile cu aparatele de cafea Nespresso conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Selectează opțiunea espresso sau lungă de pe aparatul tău de cafea.

Pachetul EDIȚII DE IARNĂ, cu capsule de cafea compatibile cu sistemul Nespresso,  conține cinci sortimente diferite a câte 10 capsule fiecare:  Gourmesso Cioccolato, Gourmesso Vaniglia, Gourmesso Mandorla,  Gourmesso Cioccolato Decaf și Gourmesso Vaniglia Decaf.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0