Capsule ceai Rooibos, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – Sansiro

Capsule ceai Rooibos, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – Sansiro

25,00 lei

Stoc epuizat

Capsulele cu ceai Rooibos de la SanSiro, compatibile cu aparatele Nespresso, conțin ingrediente 100% naturale, certificate bio, acestea fiind alese de maeștrii în arta preparării ceaiului.

Frunzele de rooibos provin din plantații bio din vestul Africii, acestea fiind fermentate în mod natural pentru a avea o aromă dulceagă, intensă. Toate ingredientele provin din culturi certificate bio, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006. Toate ingredientele sunt uscate natural, garantându-se astfel o aromă puternică și o calitate excelentă.

Primii arbuști de rooibos au fost descoperiți în urmă cu peste 300 de ani în Munții Cederberg, aflați la 300 de kilometri nord de Cape Town. Capsulele cu ceai Rooibos de la SanSiro conțin doar plante atent selecționate din care vei obține o băutură aromată, care surprinde perfect spiritul Africii.

Capsulele cu ceai Rooibos nu conțin teină acest tip de ceai fiind recomandat și pentru copii sau femei însărcinate. În plus, capsulele cu ceai Rooibos de la SanSiro au un conținut bogat de minerale naturale și antioxidanți având numeroase beneficii pentru organism.

Pentru prepararea unui ceai dintr-o capsulă cu ceai SanSiro Rooibos îți recomandăm o cantitate de aproximativ 100 de mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml. În funcție de gust, pentru prepararea ceaiului îți recomandăm să apeși fie de două ori pe tasta espresso (fără să scoți capsula din aparat), fie o dată pe tasta lungo.

Capsulele cu ceai Rooibos sunt printre cele mai apreciate din gama de ceaiuri bio SanSiro.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o băutură intensă ca un safari african!

Brand: SanSiro
Țară de origine: Africa
Recomandat pentru: Ceai
Ingrediente: Rooibos
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice

Un pachet de capsule cu ceai SanSiro Rooibos, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu ceai SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu ceai conține aproximativ 2 grame de ceai.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Compoziție: Rooibos.

Recomandăm ca înaintea preparării ceaiului să cureți aparatul tău de cafea pentru ca aromele ceaiului să rămână neschimbate. Apăsați o dată sau de două ori tasta lungo fără să introduci nicio capsulă în aparat.

Cantitatea de apă recomandată pentru prepararea unui ceai SanSiro de prune și scorțișoară este de 80 – 110 ml.

Toate capsulele cu ceai SanSiro Rooibos conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme aflate în Africa, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele cu ceai SanSiro Rooibos sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu ceai SanSiro Rooibos sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0