Capsule cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya, raritate, 10 capsule

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya, raritate, 10 capsule

19,00 lei

+

Descoperă ediția limitată a capsulelor cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya. Vei savura o cafea rară, premium single origin din regiunea Kirinyaga, Kenya, cu arome fructate și note de coacăze negre.

Ești pregătit pentru o expediție în regiunea Kirinyaga din Kenya? Numele acestei regiuni vine din limba poporului Kikuyu și înseamnă „muntele strălucitor“, o referire la Muntele Kenya (Mount Kenya), al doilea munte ca înălțime din Africa.

Această cafea rară provine de la ferma condusă de Margret Wambui și aici boabele de cafea sunt sortate manual după mărime. Pentru cafeaua Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya au fost alese doar boabe cu caracteristica de clasificare AA, cele mai mai mari și de cea mai bună calitate din această regiune.

Boabele de cafea cu această mărime se întâlnesc foarte rar, fiind folosite exclusiv pentru această ediție specială a cafelei Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya. Boabele de cafea selectate sunt din varietatea SL 28, cafeaua fiind culeasă de la ferme aflate la o altitudine între 1.600 și 2.000 de metri.

Pentru tine regiunea Kirinyaga din Kenya este acum punctul de plecare într-o călătorie senzorială pentru a descoperi aromele fructate și notele de coacăze negre din fiecare capsulă cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: Tchibo
Țară de origine: Kenya
Regiune: Kirinyaga
Producător: Margret Wambui
Prăjire: Medium roast
Altitudine: 1.600 – 2.000 m
Varietate: SL28
Note: Coacăze negre, Fructat, Mere roșii, Rubarbă
Recomandat pentru: Caffe Crema
Intensitate: 5 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10

În capsulele cu cafea Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya este o cafea single origin, premium, din regiunea Kirinyaga, Kenya.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Boabele de cafea din capsulele Tchibo Grand Classé Caffè Crema Kirinyaga Kenya provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Boabele de cafea selectate sunt din varietatea SL 28, cafeaua fiind culeasă din ferme aflate la o altitudine între 1.600 și 2.000 de metri.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Compoziție: boabe Arabica 100%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffe Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

 

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0