Capsule cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut, ediție limitată, 10 capsule

Capsule cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut, ediție limitată, 10 capsule

20,90 lei

Stoc epuizat

Descoperă acum ediția specială a capsulelor cu cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut. Vei savura o cafea premium, din boabe 100% Arabica originare din Brazilia, cu note de alune prăjite.

Ediția specială Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut te va surprinde cu gustul savuros al alunelor de pădure prăjite. Vei avea în ceașcă un espresso intens, aromat, din boabe 100% Arabica, notele de alune de pădure prăjite desăvârșind experiența ta la cafea.

Poți savura ediția specială  Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut fie ca espresso sau în combinații cu lapte cum ar fi cappuccino sau latte macchiato. De asemenea se poate savura și rece ca iced espresso sau iced macchiato.

Ediția specială  capsulelor cu cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut este disponibilă doar pentru scurt timp. Toate aromele sunt 100% naturale, iar capsulele nu conțin zahăr sau alți îndulcitori și nici praf de lapte.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea ca o vacanță în familie!

Brand: Tchibo
Prăjire: Medium – dark roast
Țară de origine: Brazilia
Note: Alune de pădure, Aromat
Recomandat pentru: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Intensitate: 5 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10
Compatibilitate capsulă: Cafissimo

În capsulele cu cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut este o cafea single origin, 100% Arabica, din Brazilia.

Toate aromele sunt 100% naturale, capsulele cu cafea nu conțin zahăr sau alți îndulcitori și nici praf de lapte.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Boabele de cafea din capsulele Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Toasted Nut provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Compoziție: boabe Arabica 98%, măcinate, 2% arome naturale alune de pădure

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Espresso de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0