În capsulele cu cafea Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Double Choc este o cafea single origin, 100% Arabica, din Brazilia.
Toate aromele sunt 100% naturale, capsulele cu cafea nu conțin zahăr sau alți îndulcitori și nici praf de lapte.
Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.
Boabele de cafea din capsulele Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Double Choc provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.
Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.
Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.
Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.
Compoziție: boabe Arabica 98%, măcinate, 2% arome naturale alune de pădure
A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.
Selectează opțiunea Espresso de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.
Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.
Certificări Capsule Tchibo Cafissimo
UTZ Certified
Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.
Rainforest Alliance
Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.