Capsule cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema India, 10 capsule

Savurează

Atunci când vrei să începi ziua cu gust de aventură!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema India, 10 capsule

15,50 lei

+

Descoperă noile capsule cu cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema India și savurează o cafea echilibrată, cremoasă, cu un corp bogat și o aciditate mică.

Boabele de cafea din capsulele Tchibo Cafissimo Caffè Crema India sunt prăjite medium-dark ceea ce îi dă cafelei o aromă intensă, cu note de miere și cereale.

Boabele folosite în capsulele cu cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema India provin din plantații influențate de clima continentală a Indiei și sunt prăjite cu atenție pentru ca această cafea să dezvolte gustul caracteristic. Capsulele Tchibo Cafissimo Caffè Crema India conțin un mix echilibrat de cafea Arabica (70%) și Robusta (30%).

Cafelele cu o singură origine din gama Tchibo Cafissimo au fost create pentru a-ți oferi cele mai interesante arome din fiecare țară. Poți descoperi astfel aromele celor mai importante țări producătoare de cafea într-o ceașcă. O călătorie în care vei fi sedus de aromele cafelelor tale preferate.

Savurează

Atunci când vrei să începi ziua cu gust de aventură!

Brand: Tchibo
Prăjire: Medium roast
Țară de origine: India
Note: Aromat, Cereale, Intens, Miere
Recomandat pentru: Caffe Crema
Intensitate: 5 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: Mix Arabica-Robusta
Număr capsule: 10

Boabele din capsulele cu cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema India provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Compoziție: boabe Arabica 70%, boabe Robusta 30%, măcinate,

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0