Capsule cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema fără cafeină, 10 capsule

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni până noaptea târziu!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema fără cafeină, 10 capsule

13,50 lei

+

Descoperă noile capsule cu cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema fără cafeină și savurează o cafea cremoasă cu o aromă fină la orice oră din zi sau noapte.

Boabele folosite în capsulele cu Tchibo Cafissimo Caffè Crema fără cafeină sunt atent selecționate, somelierii Tchibo alegând pentru acest blend cele mai bune boabe de cafea Arabica, crescute în plantații din America Centrală amplasate spre sud, pentru a obține o cafea cremoasă, cu o aromă fină.

Prin procedeul special de prăjire, vei avea în fiecare ceașcă o cafea cremoasă și aromată care poate fi și o bază perfectă și pentru combinațiile cu lapte, cum ar fi Cappuccino sau Latte Macchiato.

Boabele folosite pentru capsulele Tchibo Cafissimo Caffè fără cafeină sunt cultivate în ferme ecologice, iar în timpul procesului de decofeinizare nu se folosesc substanțe chimice. Astfel se păstrează aroma naturală a cafelei, iar procesul de prăjire light roast contribuie la evidențierea notelor aromate.

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni până noaptea târziu!

Brand: Tchibo
Prăjire: Light roast
Țară de origine: Blend
Note: Aromat
Recomandat pentru: Caffe Crema, Cappuccino, Latte macchiato, Espresso
Intensitate: 3 / 6
Conținut cofeină: Fără cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10

Boabele din capsulele cu cafea Tchibo Cafissimo Caffè Crema fără cafeină provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Compoziție: boabe Arabica 100%, boabe măcinate, decafeinizate

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0