Capsule cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL, 10 capsule

Savurează

Atunci când ai nevoie de un plus de energie în diminețile somnoroase!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL, 10 capsule

14,50 lei

+

Descoperă noile capsule cu cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL pentru a fi în formă maximă încă de la primele ore ale dimineții. Vei savura o cafea intensă, cu arome puternice, un blend dezvoltat special de somelierii Tchibo din cele mai bune sortimente de cafea.

Capsulele cu cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL sunt perfecte atunci când alarma sună mult prea devreme și tu ți-ai dori să dormi ceva mai mult. Dacă nu ai cum să dai „snooze”, atunci aromele intense ale cafelei Tchibo Caffè Crema Wake Up XL te vor ajuta să fii pregătit pentru tot ce urmează.

Capsulele cu cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL conțin un mix de boabe arabica (80%) de cea mai bună calitate de pe plantațiile din America de Sud și boabe robusta (20%) din India.

Sortimentele de boabe de cafea din capsulele Tchibo Caffè Crema Wake Up XL au grade diferite de prăjire, iar rezultatul este o cafea intensă, cremoasă cu note aromate. Ideală atunci când ai nevoie de un plus de energie dar și de savoare în diminețile tale.

Capsulele XL din gama Tchibo Cafissimo sunt gândite pentru o porție dublă de cafea. Așa că pentru o cafea XL poți apăsa încă o dată butonul Caffè Crema fără să înlocuiești capsula cu cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL. Dimineața ta se va transforma imediat și te vei simți mult mai în formă pentru provocările care urmează.

Savurează

Atunci când ai nevoie de un plus de energie în diminețile somnoroase!

Brand: Tchibo
Prăjire: Dark roast
Țară de origine: Blend
Note: Aromat, Intens
Recomandat pentru: Caffe Crema
Intensitate: 4 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: Mix Arabica-Robusta
Număr capsule: 10

Boabele din capsulele cu cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8,2 grame de cafea.

Compoziție: boabe Arabica 80%, boabe Robusta 20%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo. Pentru o cafea XL poți apăsa încă o dată butonul Caffè Crema fără să înlocuiești capsula cu cafea Tchibo Caffè Crema Wake Up XL.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0