Capsule cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia, 10 capsule

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia, 10 capsule

16,00 lei

+

Descoperă acum ediția limitată a capsulelor cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia. Vei savura o cafea premium,  single origin, cu note florale, din zonele muntoase ale Etiopiei, locul unde se cultivă unele dintre cele mai bune cafele din lume.

Cafeaua din capsulele cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia provine din ferme mici, 100% ecologice, unde se folosesc metodele tradiționale de creștere, culegere și procesare. Boabele de cafea sunt culese manual, spălate cu grijă și apoi uscate la soare.

Cafeaua din capsulele cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia este 100% Arabica și este prăjită cu atenție pentru a scoate în evidență notele florale.

Poți savura capsulele cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia atât în varianta Cafea lungă, cât și în varianta Caffè Crema de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Capsulele cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia sunt certificate bio, această certificare garantând că plantațiile de cafea sunt cultivate organic, fără utilizarea de îngrășăminte chimice. Solul, apa și aerul sunt verificate constant în cadrul certificării bio, metoda fiind agreată la nivelul întregii Uniuni Europene.

Această certificare (DE-OKO-039) este garanția calității și a respectării tuturor standardelor aplicabile produselor care pot fi etichetate BIO.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: Tchibo
Prăjire: Medium roast
Țară de origine: Etiopia
Regiune: zonele muntoase ale Etiopiei
Altitudine: 1.500 – 1.800 m
Varietate: Single Origin
Note: Aromat, Florale
Recomandat pentru: Caffe Crema, Filtru
Intensitate: 3 / 6
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica
Număr capsule: 10

În capsulele cu cafea capsulele cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia este o cafea single origin, premium, din Etiopia.

Cafeaua este obținută printr-o preparare ușoară: introduceți capsula, apăsați butonul, savurați.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea Tchibo Bio Kaffee Ethiopia provin din culturi bio, certificate ecologic și procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă. De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Cafeaua este încapsulată imediat după măcinare deoarece aceasta își poate pierde 60-70% din arome în primele 20-30 de minute după măcinare. Sunt folosite capsule ce conservă aromele pentru a oferi cea mai intensă, cremoasă și aromată cafea. Capsulele închise ermetic asigură păstrarea aromei și o savoare deplină.

Un pachet de capsule pentru aparatele de cafea Tchibo Cafissimo și compatibile cu sistemele Caffitaly și Beanz conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea.

Capsulele Tchibo sunt compatibile cu sistemul Tchibo Cafissimo, dar și cu sistemele Caffitaly sau Beanz.

Compoziție: boabe Arabica 100%, măcinate.

A se depozita în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

Selectează opțiunea Caffè Crema sau Cafea lungă de pe aparatul tău de cafea Cafissimo.

Toate capsulele Cafissimo sunt realizate din materiale reciclabile și le poți arunca în tonetele galbene sau în sacul special pentru materiale reciclabile. Astfel, acestea vor intra în procesul de reciclare și pot fi valorificate din nou.

Certificări Capsule Tchibo Cafissimo

UTZ Certified

Program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea.

Rainforest Alliance

Organizație de protecție a mediului recunoscută internațional, care se angajează să susțină îmbunătățirea sustenabilă a condițiilor pentru om și natură în țările de origine ale cafelei.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0