Capsule cafea single origin Jamaica, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o vacanță exotică!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Capsule cafea single origin Jamaica, bio, compatibile Nespresso, 10 capsule – SanSiro

28,00 lei

+

Capsulele cu cafea single origin Ethiopia de la SanSiro îți oferă o cafea corpolentă, intensă, cu arome florale și note de caise.

Boabele de cafea din capsulele cu cafea single origin Ethiopia de la SanSiro provin din culturi bio, certificate ecologic, conform standardului de certificare elvețian CH-BIO-006, iar procesul de achiziție este unul care garantează un comerț echitabil pentru susținerea producătorilor din zonă.

De asemenea, recoltarea cafelei și toate celelalte procese se fac respectând toate normele de protecție a mediului înconjurător, fără să afecteze biodiversitatea din zonă. Toate cafelele provin din culturi 100% sustenabile.

Aromele florale și notele de caise sunt potențate de prăjirea medium roast care scoate în evidență toate aromele naturale ale acestei cafele. Cafeaua din capsulele cu cafea single origin Ethiopia de la SanSiro are o aciditate medie spre mare ceea ce dă o notă specială băuturii tale preferate și o face potrivită și pentru prepararea băuturilor pe bază de lapte, cappuccino sau latte macchiato.

Pentru prepararea unei cafele dintr-o capsulă cu cafea single origin Ethiopia de la SanSiro îți recomandăm o cantitate 110 mililitri de apă.

Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o vacanță exotică!

Brand: SanSiro
Țară de origine: Jamaica
Conținut cofeină: Cu cofeină
Intensitate: 8 / 10
Prăjire: Medium roast
Aciditate: 8 / 10
Note: Aromat, Fructat, Nuci
Varietate: Single Origin
Recomandat pentru: Cappuccino, Lungo
Boabe: 100% Arabica
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, compostabilă, fără aluminiu, materii prime biologice
Număr capsule: 10
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso

Un pachet de capsule cu cafea single origin Jamaica de la SanSiro, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, conține 10 capsule.

Capsulele cu cafea single origin Jamaica de la SanSiro sunt produse în Elveția.

Fiecare capsulă cu cafea onține aproximativ 5,5 grame de cafea măcinată, prăjită.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®: Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza. Capsulele nu sunt compatibile cu sistemul Nespresso® Vertuo sau cu sistemul Professional (pad-uri) Nespresso®.

Selectează opțiunea lungo de pe aparatul tău de cafea.

Compoziție: boabe 100% Arabica, single origin, măcinată.

Prin achiziția unui produs marca SanSiro contribui și tu la reîmpădurirea zonelor defrișate din Europa, America, Asia și Africa, compania austriacă colaborând cu One Tree Planted, un ONG cu sediul în Statele Unite.

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. SanSiro și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Capsulele sunt confecționate din materii prime biologice, 100% biodegradabile, fără aluminiu. Acestea sunt 100% compostabile.

Capsulele cu cafea single origin Jamaica de la SanSiro sunt certificate bio, conform standardului elvețian CH-BIO-006, iar producția acestora este realizată cu o amprentă de carbon neutră, emisiile de CO2 fiind egale cu zero. Toate capsulele cu cafea de la SanSiro conțin ingrediente de cea mai bună calitate, care provin din ferme certificate bio, culese cu atenție și preparate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea single origin Jamaica de la SanSiro sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0