Capsule cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha, compatibile Nespresso, 10 capsule

Capsule cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha, compatibile Nespresso, 10 capsule

49,00 lei

+

Savurează noile capsule cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha. Cafeaua provine din regiunea Gomma Woreda, Jimma, în Etiopia.

Capsulele cu cafea de specialitate, compatibile Nespresso®, MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha sunt perfecte pentru un espresso și vei fi răsfățat de gustul acestei cafele cremoase, cu o aciditate echilibrată și cu note delicioase de caise, pere și portocale.

Nazimu Abamecha este un copil din Botto, un sat în care familia lui produce cafea de câteva generații. A moștenit ferma tatălui său și speră că unul dintre copiii lui va gestiona într-o zi pământul ca el aici. Nazimu, un bărbat în vârstă de patruzeci de ani plin de energie, este preocupat să dezvăluie cele mai bune cafele ale lui Jimma. În urmă cu zece ani, a creat cooperativa Duromina pentru a asigura o mai bună recunoaștere a producției de cafea din regiune. A fost managerul acestei cooperative timp de 8 ani. Deci, cunoștințele sale despre produs, tranzacționare și dedicarea lui pentru această muncă sunt uriașe. Dar conștient că o creștere a valorii cafelei este legată de o mai bună trasabilitate, el a decis, în urmă cu 2 ani, să-și vândă cafeaua în mod independent, pentru a asigura o calitate superioară a loturilor sale.

Ferma lui Nazimu este situată la sud de Jimma, în districtul Gomma, în satul Botto. Părinții lui Nazimu obișnuiau să lucreze acest pământ înaintea lui și au produs și cafea pe el. Ferma se întinde pe 8 ha și este scufundată într-o frumoasă pădure de cafea din specii indigene. Acest sistem agrosilvic complex asigură producerea de cafea de înaltă calitate, unde cireșele se coc încet la umbra copacului dens. Nazimu lucrează pentru a menține în viață acest sistem agricol străvechi prin întreținerea pădurii. De asemenea, deține câteva animale care îl ajută să-și lucreze câmpurile de porumb, o cultură care îi ajută să-și suplimenteze veniturile. Nazimu își administrează arborii de cafea cu mare grijă, împărțindu-i în diferite loturi de la ferma sa în funcție de vârsta lor. Cele mai vechi plante ale lui de aici au 32 de ani, cele mai noi 4 ani.

Fermentare Honey

Apariția relativ recentă a unui stil de procesare cunoscut sub numele de honey a devenit proeminentă în țările producătoare de cafea din America Centrală, poate în special în Costa Rica. Acest proces păstrează unele dintre caracteristicile dezirabile ale unei cafele fermentate naturale complet (corp greu, fructat dulce cu aciditate mai scăzută, note profunde de ciocolată), accelerând în același timp procesul de uscare considerabil și reducând unele dintre riscurile de deteriorare, mucegai și alte defecte, care poate rămâne cu o cireașă de cafea complet intactă pe terasele sau mesele de uscare.

Cel mai evident beneficiu al procesului Honey față de Naturale este viteza și eficiența procesului de uscare, precum și diferitele caracteristici de aromă care pot apărea prin fermentare și expunere. Pe de altă parte, materialul de fructe expus creează mai mult risc pentru producători, deoarece necesită mai multă muncă la uscare pentru a preveni apariția impurităților. Aceste cafele vor avea, de asemenea, adesea un aspect neuniform sau inconsecvent în formele lor verzi, ceea ce poate fi neatrăgător pentru prăjitorii care sunt obișnuiți cu curățenia mai uniformă a unei cafele spălate.

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o călătorie exotică!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Etiopia
Prăjire: OMNI light
Număr capsule: 10
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso
Boabe: 100% Arabica
Altitudine: 1.850 – 2.100 m
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Caise, Pere, Portocale
Producător: Nazimu Abamecha
Procesare: Honey
Varietate: Heirloom
Compatibilitate capsulă: cu sistemul Nespresso
Tip capsulă: 100% biodegradabilă, celuloză naturală, uleiuri vegetale

Boabele de cafea din capsulele de cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha provin de la ferme independente care practică agricultura bio și un comerț echitabil.

Un pachet de capsule cu cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso, conține 10 capsule.

Fiecare capsulă conține aproximativ 6,5 grame de cafea.

Capsulele sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, Inissia, Pixie, Citiz, Latissima, U, Maestria și Essenza.

Compoziție: cafea de specialitate, boabe 100% Arabica, măcinată.

Capsulele cu cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha sunt capsule din celuloză naturală și uleiuri vegetale, 100% compostabile și nu afectează în niciun fel gustul cafelei.

Selectează opțiunea espresso  de pe aparatul tău de cafea. Conform setărilor din fabrică ale aparatelor Nespresso, volumul de apă pentru un espresso este de 40 ml, iar pentru o cafea lungo de 110 ml.

Preț / capsulă: 4,90 lei

Nespresso® este o marca inregistrata a Société des produits Nestlé SA. Father’s Coffee Roastery și coffeelicious.ro nu sunt asociate sau sponsorizate în niciun fel de Société des produits Nestlé SA.

Păstrează capsulele într-un loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Capsulele cu cafea MABÓ Ethiopia Nazimu Abamecha sunt disponibile pe stoc și se livrează în 24 – 48 de ore în funcție de zona de acoperire a companiei Fan Courier.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0