Cafea de specialitate Sloane Peru Lizana Grimanes

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Peru Lizana Grimanes

85,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Peru Lizana Grimanes face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Lizana Morales Grimanes și Marcelino Chinguel și-au dedicat viața agriculturii cafelei și acum au peste patru decenii de experiență. În ciuda cunoștințelor vaste, ei rămân deschiși către idei și perspective noi.

După ce o ciumă devastatoare a distrus o întreagă recoltă, Marcelino a luat decizia îndrăzneață de a planta soiul Marshell în 2018. Pentru a concura în prestigioasa competiție Peru Cup of Excellence, cuplul s-a angajat într-un experiment cu soiuri de cafea provenite din mutații naturale pentru a-l identifica pe cel mai bun. Soiul selectat, numit după Marcelino însuși, a fost ulterior plantat în ferma lor. Deși unii ar putea considera această abordare monoculturală ca fiind riscantă, de atunci a produs în mod constant o calitate excepțională.

Performanța lor extraordinară este confirmată de faptul că s-au clasat constant în top 10 Peru Cup of Excellence, inclusiv cu un lot câștigător în 2019.

La ferma La Lucuma, Lizana și familia ei se ocupă de cea mai mare parte a muncii, angajând doar opt culegători în timpul sezonului de recoltare. Familia are responsabilități împărțite strategic: Marcelino se ocupă de administrare și vânzări, Lizana supraveghează protocoalele post-recoltare, Franklin, fiul cel mare, supraveghează culesul, iar Yocner, fiul cel mic, gestionează controlul calității.

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Peru
Regiune: La Coipa, San Ignacio
Producător: Finca La Lucuma, Lizana Grimanes
Procesare: Natural
Varietate: Marshell
Altitudine: 1.750 m
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Prune, Violete, Înghețată de căpșuni, Mere Red Delicious, Pandișpan
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Peru Lizana Grimanes este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Peru Lizana Grimanes  procesată natural, este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0