Cafea de specialitate Sloane Peru Lino Mendoza

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Peru Lino Mendoza

68,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Sloane Peru Lino Mendoza este originară din regiunea San Antonio, Huabal aflată la o altitudine de 1.600 de metri. Această cafea de specialitate face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Jose Lino Mendoza Vasquez detine 3 hectare de teren în San Antonio, Huabal, iar la ferma creste doar soiul Catuai, intreg crop-ul fiind procesat natural. Lino Mendoza incepe procesarea spaland ciresele de cafea cu apa proaspata, apoi le lasa la uscat peste noapte si le aseaza pe paturi ridicate timp de 30 de zile.Regiunea Huabal are un potential imens de cultivarea a cafelei de calitate, dar din cauza infrastructurii foarte slabe, multi dintre producători nu au cunostinte si resurse și cunostinte pentru a le valorifica.  Huabal se intinde pe o zona muntoasa formata din cateva sate, fiecarui sat fiindu-i atribuita o ferma.

Conditiile climatice si solurile pot varia considerabil, unele dintre ele avand umiditate ridicata cu soluri rosii asemanatoare continentului african, iar alte zone fiind uscate si fierbinti. Toate acestea contribuie la diversitatea si pregatirea unor profile de cafea unice, complexe si delicioase.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane
Țară de origine: Peru
Regiune: Huabal, San Antonio
Producător: Jose Lino Mendoza Vasquez
Procesare: Natural
Varietate: Catuai
Altitudine: 1.600 m
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ananas, Căpșune, Mango, Tamarind
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Peru Lino Mendoza este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Peru Lino Mendoza procesată natural, este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0